Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Riba @, Monday 19 March 2012, 13:24 (pred 3138 dana)

Evo ih!

Knjževnost

1. " Mene zanima samo besmislica; jedino to nema nikakva praktičnog značenja.", zabilježio je 30-ih godina svoj stvaralački credo, sovjetski avangardni pisac, pjesnik i dramatičar, široj javnosti poznatiji pod pseudonimom Harms.
Za 1 bod vas pitamo kako glasi njegovo puno ime i prezime?
Za dodatni bod navedite naslov jedne od njegovih zbirki prevedene na hrvatski.

1a - Daniil Ivanovič Juvačov
1b - Sasvim obične besmislice ili Pomalo neobični slučajevi

2. "On je licemjer, elitist i pariški snob. Njegov roman je mediokritetski kao i njegova karijera u marketingu," piše na omotu svih izdanja ovog romana čiji naslov varira od države do države, ovisno o tržišnoj cijeni knjige.
Za 1 bod navedite ime i prezime ovog licemjera, elitista i pariškog snoba. Za dodatni bod recite nam naslov-cijenu (u kunama) ovoga romana u Hrvatskoj.

2a - Frédéric Beigbeder
2b - 129,90 kn

3. Tko je bijesan u velikom viteškom epu Ludovica Ariosta? (1 bod)

3 Orlando

4. Vjerujemo da je većina prisutnih u četvrtom ili petom razredu osnovne škole, u jednom dahu i s nemalim uzbuđenjem proživljavala avanture Nemčeka, Boke, Čokanoša i ostalih „Junaka Pavlove ulice.“
Za 1 bod, sjećate li se kako se zvao vođa „ Crvenokošuljaša“ i glavni negativac ove priče?
Za još pola boda znate li u kojem je gradu 1952. godine umro Ferenc Molnar, autor ovog romana?

4a - Feri Ač (Acs)
4b - New York

5. "Što je pljačka banke u usporedbi s osnivanjem banke?" Ovaj slogan koji se odlično uklapa u eru financijskih balona, bonitetnih agencija, investicijskih banaka i sveopće recesije izgovara lik „razbojnika i džentlmena“ iz „Opere za tri groša“ slavnog Bertolda Brechta.
Za 1 bod navedite kako se zove lik koji izgovara navedeni slogan. Za dodatnih pola boda navedite koje je godine premijerno izvedena „ Opera za tri goša“, ako znamo da je to bila godina koja je prethodila godini sloma Wall Streeta i početku velike depresije.

5a - Macheath, odnosno Mackie Nož
5b - 1928

Film

FILM/TV

1. U popularnoj Pink Panther seriji filmova lik nespretnog inspektora Clouseaua je tumačio fenomenalni Peter Sellers. Za 1 bod, kako se zove glumac koji je utjelovio lik njegovog pomoćnika i čestog napadača Catoa? Za dodatnih 1/2 boda navedite naziv vozila koji je Clouseau koristio u filmu "Osveta Pink Panthera".

1. Burt (Herbert) Kwouk
Citroen 2CV "Silver Hornet" (Srebrni stršljen)

2. Za 1 bod, kako se zove tv film iz 1971. godine u kojem poslovnog čovjeka koji putuje na sastanak na cesti terorizira vozač kamiona? Za dodatnih 1/2 boda navedite tko je režirao taj film?

2. The Duel (Dvoboj)
Steven Spielberg

3. Za 1 bod, navedite imena i prezimena likova koje su u kultnoj britanskoj tv seriji „Bottom“ (u nas prevedene kao „Šljam“) odigrali Rik Mayall i Adrian Edmondson? Za dodatnih 1/2 boda vas pitamo kojem dijelu Londona se nalazi stan u kojem dvojac živi?

3. Richard "Richie" Richard
Edward "Eddie" Elizabeth Hitler
Hammersmith

4. Za 1 bod, tražimo ime talijanskog redatelja koji je jedan od rodonačelnika tzv. „giallo“ žanra, odnosno krimića s elementima horrora. Jedan od najpoznatijih njegovih filmova je „Profondo Rosso“ iz 1975. godine. Za dodatnih 1/2 boda navedite ime njegovog filma iz 1985. godine u kojem mlada studentica Jennifer Corvino koristi svoje telepatske moći u borbi protiv okrutnog serijskog ubojice.

4. Dario Argento
PHENOMENA (CREEPERS)

5. U filmu Lordana Zafranovića "Haloa - praznik kurvi", bračni par iz Njemačke dolazi na godišnji odmor na Hvar. Za 1 bod, koja glumica je 1988. dobila Zlatnu arenu za glavnu žensku ulogu u tom filmu? Za dodatnih 1/2 boda vas pitamo tko je, uz potpisanoga Igora Savina, radio glazbu za film?

5. NEDA ARNERIĆ
GORI USSI WINETOU (FRANCI BLAŠKOVIĆ)

Povijest i zemljopis

1.) Pobuna na brodu Bounty nije samo film, to je i istinita priča. William Bligh i Fletcher Christian vjerojatno su najpoznatiji akteri te priče, budući da su se nekoć prijatelji našli na suprotstavljenim stranama. Nakon što su pobunjenici otpravili kapetana W. Bligha i njegove pristaše u čamcu, veći dio posade ostao je na brodu te se zaputio tražeći sigurno utočište.
Kako se zove otočje u Tihom oceanu koje su pobunjenici naselili, pitamo za 1 bod.
Za dodatnih ½ boda tražimo godinu kada se desila pobuna na brodu Bounty.

1.) PITCAIRN, 1789

2.) Bijaše to doba brale, kad glave padahu k’o od šale... Henry VIII, taj ultradebeo engleski kralj, imao je 6 žena. Dvije od njih nisu bile porijeklom iz Engleske. Za 1 bod odgovorite kako su se one zvale i porijeklom iz kojih zemalja su bile?
Za dodatnih ½ boda tražimo nadimak po kojem je poznata kćer navedenog kralja, koja je preuzela prijestolje 1553.g. (pomoć: traženi pojam se može čuti za šankovima raznih kafića).

2.) KATARINA ARAGONSKA-ŠPANJOLSKA, ANNE OF CLEVES-NJEMAČKA, BLOODY MARY

3.) Cinque giornate di Fiume, odnosno Pet riječkih dana, od 24. - 29. prosinca 1920, period je kada se odigravao rat za Rijeku. Pitamo vas za 1 bod: pod kojim je nazivom poznat taj petodnevni rat?

3.) KRVAVI BOŽIĆ

4.) Brunei, Kanada, Gambia, Irska, Portugal, Dominikanska republika, Papua Nova Gvineja, samo su neke od država koje se mogu pohvaliti jednom zajedničkom zemljopisnom činjenicom, vezano uz granice navedenih država. Koja je ta činjenica, za 1 bod?
Za dodatnih ½ boda navedite još barem jednu državu koja nije navedena, sa istom geografskom činjenicom.

4.) GRANIČE SAMO SA JEDNOM DRŽAVOM (NA KOPNU)
Danska, Haiti, Lesotho, Monaco, Qatar, San Marino, Južna Koreja, Timor-Leste, V.Britanija, Vatikan. BILO KOJA OD OVIH.

5.) Leti, leti, leti.... ne, nije riječ o megapopularnoj igri prstima, već o vašem poznavanju svjetskih aerodroma, tj.gradova koje oni poslužuju.
Vaš je zadatak odgovoriti koje gradove poslužuju navedeni aerodromi. Za svaki točno odgovoreni dio pitanja osvajate ½ boda.

a) Aleksandar Veliki
b Orly Airport
c) Pudong International Airport
d) Luton Airport

5.) SKOPJE
PARIZ
SHANGAI
LONDON

Sport

1.) Goran Ivanišević je osvojio Wimbledon 2001. u nezaboravnom finalu protiv Patricka Raftera 3:2 u setovima. Kojeg tenisača, pitamo vas za 1 bod, je Ivanišević pobijedio u polufinalu?

1. TIM HENMAN

2.) Koje su godine i gdje, održane prve Olimpijske igre gdje se pojavljuje Hrvatska kao samostalna država? ( 1 bod)
Na koliko će ukupno OI, zaključno sa ovogodišnjim OI u Londonu, nastupiti naš stolnotenisač Zoran Primorac? (1 bod)
Koji naš košarkaš izvodi legendarno zakucavanje protiv američkog dream teama na OI u Barceloni? (1 bod)

2. A) ALBERTVILLE 1992 B) 7 C) FRANJO ARAPOVIĆ

3.) Blanka Vlašić već godinama pokušava dostići svjetski rekord u skoku u vis, i uvijek ostaje kratka barem za centimetar. Za 1 bod Vas pitamo koliko iznosi svjetski rekord za žene?
Za dodatni 1 bod Vas pitamo koja atletičarka je vlasnica tog rekorda.

3. A) 209 cm B) ŠTEFKA KOSTADINOVA

4.) 1975. g. Izazivač prvaka svijeta u šahu postaje Anatolij Karpov, a prvak je postao bez borbe jer je dotadašnji prvak svijeta zbog sukoba i nesuglasica sa Svjetskom šahovskom organizacijom odbio braniti titulu. Za 1 bod Vas pitamo kako se zvao dotadašnji prvak svijeta u šahu.
Za dodatnih pola boda Vas pitamo koje je godine Karpov u meču protiv Garija Kasparova izgubio titulu orvaka svijeta u šahu.

4. A) ROBERT FISHER B) 1985. g.

5.) U sezoni 1998 /99 NK Rijeka je uglavnom bila sastavljena od igrača iz riječkog bazena, te sa pokojim igračem iz bliže i daljnje okolice. Međutim, u momčadi je bio i jedan igrač iz Japana čiji bi povremeni ulazak na teren uvijek bio popraćen burnim ovacijama navijača na Kantridi. Za 1 bod vas pitamo kako se on zvao (dovoljno je samo prezime).

5. MATSUBARA

Glazba

1.) Jedna od zanimljivijih glazbenih pojava prve polovice 80-ih godina je sigurno bila riječka grupa Xenia, predvođena alfom i omegom benda Robertom Funčićem. Svi su muški članovi Riječani, no glavna vokalistica je Bračanka sa trajnom adresom u Zagrebu. Za 1 bod Vas pitamo koje je njeno ime? Za dodatni bod navedite ime našeg vrsnog vokala ovjenčanog brojnim Porinima koji je svirao gitaru na prvom albumu skupine Denis i Denis.

1. a)Vesna Vrandečić b)Massimo Savić

2.) Pošto su pseudonimi u modi evo jednoga iz naše radionice. Arsen Dedić, naš najeminentniji
kantautor i šansonijer je na početku karijere stvarao i nastupao pod jednim drugim imenom, znate li možda kojim? (1 bod). Za dodatni bod vas pitamo znate li koju su Arsenovu pjesmu TBF – ovci semplirali u svom hitu «Nostalgična» ?

2. a)Igor Krimov b)Sve što znaš o meni

3.) Dobri stari Đole Balašević je prvotno znan kao solo izvođač, no on je i nastupao u 2
grupe. Sigurno ste svi čuli za Rani Mraz, ali njegov prvi hit «U razdeljak te ljubim» je glazbena baština jedne druge skupine. Kao malu pomoć možemo navesti da je ime te grupe povezano sa pojavom ranog mraza, i to u negativnom kontekstu. Za dodatni bod jedno lakše pitanje: u kojem našem gradu je rođen Momčilo Bajagić - Bajaga?

3. a)Žetva b)Bjelovar

4.) Malo glazbe iz susjedne nam i prijateljske Italije. Sigurno najpoznatija i najkvalitetnija
talijanska skupina profinjenog i prepoznatljivog glazbenog izričaja koja je svoje vrhunce
ostvarila u 70 – im i 80 – im godinama prošlog stoljeća, ostavivši nam bezvremenska pop
remek djela poput Vacanze Romane, Ti sento, Solo tu.... Za 1 bod navedite ime ovog benda!
Za dodatnih 2 x ½ boda Vas pitamo: Italija ima 2 pobjede na Eurosongu, znate li imena
pobjednika?

4. a)Matia Bazar b) Gigliola Cinquetti,Toto Cutugno

5.) Cukar za kraj! 80-ih godina je bilo mnogo mnogo kičašte i sladunjave glazbe besmislenih
tekstova. Takva glazba se može svrstati pod pojmom trash popa, a pravi primjer je
njemačka skupina Modern Talking, najpoznatija po hitovima You're my heart, you're my
soul i Brother Louie. Taj njemački bend je ustvari duo. Znate li njihova imena, pitamo za 2x
½ boda.

5. Dieter Bohlen i Thomas Anders

Trivia

1.) Zagor i Čiko nezaobilazni su likovi jednom vrlo popularne Zlatne serije. Ako pitate bilo kojeg ljubitelja navedenih junaka čije ime su najviše voljeli vidjeti u kutu naslovnice, zasigurno će vam reći G. Ferri.
Za 1 bod navedite ime tog legendarnog crtača Zagora, koje se krije iza inicijala G.
Za dodatnih ½ boda pitamo vas na kojoj stranici Zlatne serije je završavala svaka pustolovina Komandanta Marka.

1. GALLIENO, 66

2.) Jedno pitanje o travama, ali nije ono što mislite. Navedena su 3 narodna imena za 3 ljekovite biljke. Napišite književna imena tih biljaka.

Gospina trava (1/2 boda)
Hajdučka trava (1/2 boda)
Pčelinja trava (1/2 boda)

2. KANTARION STOLISNIK MATIČNJAK (MELISA)

3.) Malo trač klasike: bard ozbiljne glazne J. S. Bach imao je jako puno djece. Koliko? (1
bod?)

3. 20

4.) Kako se zvao predsjednik Hrvatskog sabora u vrijeme vlade Ivice Račana? ( 1 bod)

4. ZLATKO TOMČIĆ


5.) Sveti Florijan je zaštitnik vatrogasaca, dok Sveti Nikola štiti pomorce. Čega je zaštitnik
Sveti Izidor Seviljski? (1 bod)

5. INTERNETA

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Martin, Monday 19 March 2012, 15:36 (pred 3138 dana) @ Riba

Kakva su ova pitanja?? Što je nagrada bila put u Las Vegas??

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od DYD666, Monday 19 March 2012, 15:54 (pred 3138 dana) @ Martin

Glavobolja. :-)

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Riba @, Monday 19 March 2012, 15:56 (pred 3138 dana) @ Martin

Nagrada je sastavljanje pitanja za idući put, pa što bi rekli ameri "put your money where your mouth is". :)

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Tomislav M, Monday 19 March 2012, 15:59 (pred 3138 dana) @ Riba

meni ovo ok.
ne kuzim sto znaci kad netko kaze da su pitanja dosadna? i sto su onda manje dosadna pitanja?

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Martin, Monday 19 March 2012, 16:08 (pred 3138 dana) @ Tomislav M

Ma nisu dosadna,ali,brate,preteška su!! Pitanja za milion na Milijunašu su lakša, a još imas i ponudjene odgovore. Nemojmo pretjerivat'!

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od kuka i motika, Monday 19 March 2012, 16:51 (pred 3138 dana) @ Martin

zasto bi bila preteska? zato sto ti nisi znao dovoljno?
bilo bi super da pola ekipa ima maksimalan broj bodova?
ma dajte, prestanite obavljat veliku nuzdu i kukat stalno!
nekome dosadno, nekome pretesko... pa da, uvijeknekome nesto, al ja kazem:
cestitke pobjednicima i sastavljacima. i jedni i drugi su obavili dobar posao!
onima koji misle da je tesko preporucam igru memory! bas je zabavna, da se i pobijediti!

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Tokić, Monday 19 March 2012, 17:12 (pred 3138 dana) @ kuka i motika

Super je ovo kad se netko zali da su pitanja bla teska, a onda stigne ovakav odgovor:

bilo bi super da pola ekipa ima maksimalan broj bodova?

Ocito neki zive u crno-bijelom svijetu i ne vide koliko toga postoji izmedju ovakvih pitanja i pitanja u kojima bi pola ekipa imalo maksimalan broj bodova.

Ocito da neko nezadovoljstvo postoji - u prijasnjim kvizovima 2 put su pobjednicke ekipe imale manje od 30 bodova, pa se nitko nimalo nije pozalio na pitanja.

Ako postoji masu nezadovoljnika, ocito je da nesto nije stimalo. Ne znam cemu onda javljanje "branitelja" i pljuvanje. Pokusavamo ustvrditi sto se dogodilo kako ubuduce, kao i u prva 3 kola, ne bi bilo ovoliko nezadovoljnih timova.

I da ne zaboravim, cestitke pobjednicima i drugoplasiranima, svaka cast!

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od kuka i motika, Monday 19 March 2012, 17:22 (pred 3138 dana) @ Tokić

masa? koja masa? koliko vidim, tri, četiri su nezadovoljna, a isto toliko zadovoljni...
zašto mislite da vaše mišljenje vrijedi masu?

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Tokić, Monday 19 March 2012, 17:26 (pred 3138 dana) @ kuka i motika

Koliko je ljudi bilo nezadovoljno nakon proslih kvizova?

Pricao sam s dosta ljudi u Tunelu i prilican broj njih bio je nezadovoljan. Tako da da, ako uzmes u obzir da je nastupalo 18 ekipa, onda je to masa ;)

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od DYD666, Monday 19 March 2012, 17:29 (pred 3138 dana) @ Tokić

Ma pusti budale. Pitanja su za moj pojam bila izdrkavanje i bilo je razocaranih ljudi cemu sam svjedocio.

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Andrea, Monday 19 March 2012, 17:34 (pred 3138 dana) @ DYD666

Slažem se, rezultat štrebersko, skoro pa zlobnog,guglanja!

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od kuka i motika, Monday 19 March 2012, 17:39 (pred 3138 dana) @ DYD666

nitko ne osporava da nezadovoljni ne postoje!
bilo ih je pri svakom kvizu. ali kako rekoh podrzavam teza pitanja, a ne trivijalna.
e i zahvaljujem na ovom o budalama. vjerujem da si ti bolji i od mene i od drugih koji ne misle kao ti pa su stoga - budale.

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od DYD666, Monday 19 March 2012, 18:03 (pred 3138 dana) @ kuka i motika

Oprosti za budale. Ja ne shvacam sta si se zapalio jer sad govoris sta i svi mi. Glede tezine pitanja nemam zamjerke. Neka budu teska. Znaci ne cvilim radi toga jer mi je teze bilo prosli put. Eto, na kraju se ispostavilo da onaj koji je sastavljao pitanja, ista brani. Jos jednom izvini.

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od kuka i motika, Monday 19 March 2012, 18:12 (pred 3138 dana) @ DYD666

nisam se zapalio, neg' izražavam mišljenje kako je 'dosada' u pitanjima stvar čisto osobnog dojma. pokušavam bit pomirljiv i e stavljat pamflete u stilu kako ja mislim da je masi bilo zanimljivo!
nikad svi zadovoljni, nikad!

ZHZdVmImqq

od kredit bancaire suisse ⌂ @, 7vkjr5Vmh2, Wednesday 16 November 2016, 23:04 (pred 1435 dana) @ kuka i motika

I really like your writing style, excellent info, thank you for putting up . “Your central self is totally untouched By grief, confusion, desperation.” by Vernon Howard.

pJOUdUVhbNrqeiVsFR

od commerzbank privatkredit ⌂ @, GSFfsfDY5MS, Thursday 24 November 2016, 07:27 (pred 1427 dana) @ kuka i motika

All things considered, this is a first class post

bJcGUkqCBmEh

od political science courses online ⌂ @, fl3YqRAlE, Tuesday 29 November 2016, 02:34 (pred 1422 dana) @ kuka i motika

Update:This is only going to last thru March. FHA case numbers assigned on or after April 1st 2012 will be subject to a .35% annual MIP. This was just announced along side the upcoming April 1st MIP increase set by HUD last week.

XCNZpbkDDuMfOSEJBMS

od viagra non perscription brand ⌂ @, RIU9nx4N, Sunday 04 December 2016, 13:30 (pred 1417 dana) @ kuka i motika

Mighty useful. Make no mistake, I appreciate it.

SHDOWVaRjkQA

od bank kredit pemilikan tanah ⌂ @, mCyLHJ6y2, Thursday 08 December 2016, 02:13 (pred 1413 dana) @ kuka i motika

This site is like a classroom, except I don't hate it. lol

xHIYJMolWyPZlL

od dispokredit online beantragen ⌂ @, 9sid8TqivQU, Thursday 19 January 2017, 04:46 (pred 1371 dana) @ kuka i motika

Oh, I remember “Beauty…” I used to watch it every Friday night when it was on. It’s funny the actor who played “Vincent” is on a show about bikers, have you seen it? You and I have very similar tastes actually with both of us liking, “Six feet under” and “Carnivale” and not everyone liked “SATC”, so I understand, Tink : )

oMUdrFLsEnwgkEYA

od sofortkredit auch ohne arbeit ⌂ @, I0Y2LZbE3, Friday 20 January 2017, 20:44 (pred 1370 dana) @ kuka i motika

Sencillo amigo, yo no sabia que el tan mencionado Format Factory es de tecnología libre, siempre he usado el Qeven, pero he escuchado mucho de el, y realmente no sabía que era libre también. O bueno eso es lo que mencionaron arriba.Respondo tu pregunta con esto¿¿???

VraEhAitiDemyh

od free kredit check online ändern ⌂ @, idqG5LGI, Sunday 22 January 2017, 11:11 (pred 1368 dana) @ kuka i motika

I can't hear anything over the sound of how awesome this article is.

YkxXluOfobDTaSALPj

od zinsen kredit hypovereinsbank ⌂ @, 5WCBuVUlxB, Monday 23 January 2017, 02:33 (pred 1367 dana) @ kuka i motika

Knowledge wants to be free, just like these articles!

VeebkarUNlowb

od kredit für arbeitslose seriös ⌂ @, KbCbzAsyjlY, Monday 30 January 2017, 10:17 (pred 1360 dana) @ kuka i motika

Thursday, August 2, 2012 - 6:53 pm Thanks Pauline! I think my dad is very happy that I helped him out and he is trying to continue the healthy eating I taught him. Sometimes I feel like he isn’t trying hard enough though

LBSirPYvyeGmmKfwpD

od bank werbung baufinanzierung ⌂ @, uvyjCOgn5, Friday 10 February 2017, 08:06 (pred 1349 dana) @ kuka i motika

Kudos! What a neat way of thinking about it.

KNyoCtoKIcLcnL

od online kredit sofort öffnen ⌂ @, HbsQssASIutC, Sunday 12 February 2017, 03:32 (pred 1347 dana) @ kuka i motika

Boy this takes me back again but unfortunately my eyes will not be excellent as they utilized to be. Not convinced of the decades but I do recall the 56 Dodge along with the 57 Rambler wagon. My dad constantly believed in the Rambler cars. Liked the seems but boy the car field has appear a lengthy way!

cuxuYbgljlXWEXws

od nba 2k13 free coins ⌂ @, L4fT7k37xk6V, Thursday 16 February 2017, 07:39 (pred 1343 dana) @ kuka i motika

A little rationality lifts the quality of the debate here. Thanks for contributing!

WvCvHgOfYyElFw

od tadalafil var man kan köpa ⌂ @, 7g2wZKI7, Saturday 18 February 2017, 11:22 (pred 1341 dana) @ kuka i motika

*Mamina : tu en as trouvé en Belgique, c'est un produit vraiment international ! *Yum: effectivement, la pâte à pistaches n'est pas le même produit que la crème de pistaches que j'ai utilisée. La pâte est vraiment destinée à la pâtisserie et au goût elle n'est pas agréable à manger à la petite cuillère. Dans le cas présent, la crème utilisée correspond à de la purée de pistaches très finement broyée ; le goût est intense et tu peux en manger à la petite cuillère. En bouche, c'est le "vrai" goût de la pistache qui ressort mais sans sel, ni sucre... Un goût pur ! A ta disposition. Merci pour tes commentaires :)

VhMficNbOvzzCQqARZ

od free coins on island experiment ⌂ @, yCklvezxboB, Saturday 25 February 2017, 01:11 (pred 1334 dana) @ kuka i motika

Articles like these put the consumer in the driver seat-very important.

gOzItZhColIL

od osm hack coins ⌂ @, ROR7WzvK4VRj, Monday 27 February 2017, 22:23 (pred 1332 dana) @ kuka i motika

You're on top of the game. Thanks for sharing.

fqYOdeKMTfpI

od http://www.coins4games.us/ ⌂ @, aqwjmHfKRfKL, Tuesday 28 February 2017, 08:35 (pred 1331 dana) @ kuka i motika

Normally I'm against killing but this article slaughtered my ignorance.

fKXEhFABmUpVAbOpEFgN

od safe website for generic viagra ⌂ @, Ss3dC7XBHTzO, Sunday 12 March 2017, 04:19 (pred 1319 dana) @ kuka i motika

The purchases I make are entirely based on these articles.

MrewMsAPHkzdSsY

od at and t promotional codes ⌂ @, Y2CU4zmYy, Saturday 01 April 2017, 15:55 (pred 1299 dana) @ kuka i motika

A wonderful job. Super helpful information.

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Martin, Monday 19 March 2012, 17:31 (pred 3138 dana) @ Tokić

Očito si ti sudjelovao u sastavljanju pitanja kad ih tako zdušno braniš. Tokiću,bravo na reakciji "iz krajnosti u krajnost"". Ni mi ne mislimo da bi pola ekipe trebalo imati max broj bodova,ali što je previše,previše je!!
Btw,nisam ni sudjelovao ovu nedjelju u kvizu,dakle, nepristran sam.

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od RatkoM, Tuesday 20 March 2012, 09:00 (pred 3137 dana) @ Martin

evo ni ja nisam sudjelovao ovaj vikend, al moje se glediste malo razlikuje. meni su ova pitanja puno laksa od onih od vikenda prije sto je i logicno jer ono sto znas ti je lagano, a ono o cemu nemas pojma nije.

VUaGCtKUxvhgYW

od wkv kreditbank gmbh karlsruhe ⌂ @, nIw0BH4Ug2xh, Wednesday 14 December 2016, 06:50 (pred 1407 dana) @ Martin

hey i work for a binary options company here in London and today only we’re giving 50% bonus to new clients to start trading tommorrow. Do your checks on us as a company and what not and you’ll see how good our platform is , how much we help you and also the way to make 70-80% profits in 30 minutes. message me or email me.

iMbWqkPyDXhvm

od http://kreditrechnerco.info/ ⌂ @, 6iW5TCuU71, Tuesday 20 December 2016, 00:22 (pred 1402 dana) @ Martin

ooooppps! Silver … ooooppps! Silver just had its “accident” as the paper price implodes. It may even implode more. The smart and lucky people who have cash will be buying up the remaining physical silver at these discount prices. The price of silver will beexploding upwards once Big Business has filled its coffers and the short positions maintained by both JPMorgan and China are filled. I believe that we will soon see News of all the New Applications for silver in the “new electrics” and prices to explode up. +1Was this answer helpful?

swHMqdzWxwfcRzLhB

od günstiger kreditvergleich ⌂ @, Ikt21g125, Thursday 26 January 2017, 21:21 (pred 1364 dana) @ Martin

Park City? You bastard. This is the first year I won’t be skiing over Christmas vacation in a long long time. The newborn and the three year old are just too much for the Grandparents to handle by themselves for a week. I even offered to fly them out to Colorado and put them up but no dice they want Christmas at home in the Midwest. Looks like I will be doing tubing at the local hill which has about 1 1200 ft run. :( I will be drinking heavily….

hwsdyFRsGvqksv

od definition kredit crr ⌂ @, GdQPgeJ8o, Wednesday 08 February 2017, 04:33 (pred 1351 dana) @ Martin

Jeg fortjener å vinne fordi jeg ikke liker å trene ute i kulda, og fordi jeg kun trener to ganger i uka og føler at det ikke er nok

cZbrPcWVBbVh

od free coins for fifa 13 ultimate team ⌂ @, hG4RcfogfM, Wednesday 15 February 2017, 00:37 (pred 1345 dana) @ Martin

I read your post and wished I'd written it

ggfWvqiqAGq

od zinsen vergleichen sparen ⌂ @, pooglrqai6b, Friday 17 February 2017, 16:26 (pred 1342 dana) @ Martin

Very good post. I let this happen to me, and yes, it did nearly destroy me. Once I started recognising that the negativity I was so caught up in gave me a false sense of strength, I realised that it was indeed killing me inside; killing the true me. I’m myself again, and life is so much better, not just for me but for those around me. And my true self , I have come to realise, is so much stronger than the false self created by negativity.

VnIaHuFCtcXXh

od http://www./ ⌂ @, MkmSG2vtgu, Saturday 18 February 2017, 15:37 (pred 1341 dana) @ Martin

I had no idea how to approach this before-now I'm locked and loaded.

OKkIomcSTtVKaDqsTX

od viagra salg england ⌂ @, sj19BiHssbD, Friday 24 February 2017, 17:55 (pred 1335 dana) @ Martin

If you have a specific disagreement over how we’ve assessed any given beer or any given anything, call us out on it – we welcome the discussion, and if your superior knowledge and vocabulary grants us and/or our readers a meaningful insight, we certainly welcome it.

RLWkWzvlKlenuOsUD

od miniclip coins cheat ⌂ @, mygo1RKPx5, Friday 24 February 2017, 22:29 (pred 1335 dana) @ Martin

You've got it in one. Couldn't have put it better.

VLwQmmSwZLvTuY

od http://www.goldhacks.info/ ⌂ @, nLW8bjBlCiwZ, Saturday 25 February 2017, 01:21 (pred 1334 dana) @ Martin

May30 Excellent post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful information specially the last part I care for such information much. I was seeking this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

svppDxBbjSujgBIyW

od http://www.allgamecheats.club/ ⌂ @, U5LcTmaV, Saturday 25 February 2017, 07:45 (pred 1334 dana) @ Martin

My earning have skyrocketed to over $1800 a day. If you find a niche thats keen to buy your bank account will go mental. Check this if you wana learn how: bit.ly/Qiwmny?=grajpv

gVCqVdfQvlpsNruMGN

od csgo fire wheel free coins codes ⌂ @, BNOBIPQqC, Saturday 25 February 2017, 23:43 (pred 1334 dana) @ Martin

I've been looking for a post like this for an age

MxtJsOLqzw

od ashley madison free coins ⌂ @, s7TV1QwSN, Monday 27 February 2017, 12:53 (pred 1332 dana) @ Martin

¡Me encanta! Una manera fantástica de aprovechar una cosa que normalmente todo el mundo tira después de hacerse un zumo o comerse una. A ver si me acuerdo de hacerlo la próxima vez que me haga un zumito.¡Saludos!

zxNMojrVksh

od coc hack for pc mod ⌂ @, pXPQqPQf, Tuesday 28 February 2017, 11:53 (pred 1331 dana) @ Martin

It depends…AT & T may be able to turn on the phone but because they are from a different provider all of the phone’s features may not work. I would call AT&T and tell them that you want to change your ESN (the phone’s electronic signature), this is located on the battery, take off the battery and you’ll see either ESN or MEID followed by numbers or numbers and letters. AT &T will need to enter the ESN to have the service go to that phone. Again, there’s a chance it won’t take, but if does, there’s also a chance that all of the phone’s features may not work.

HaTJNWyDdYweJvGnrPKs

od autokredit ⌂ @, FzXFntCfsb, Tuesday 28 March 2017, 08:46 (pred 1303 dana) @ Martin

Yo, good lookin out! Gonna make it work now.

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Nikolas, Monday 19 March 2012, 17:32 (pred 3138 dana) @ Tokić

"Ocito da neko nezadovoljstvo postoji - u prijasnjim kvizovima 2 put su pobjednicke ekipe imale manje od 30 bodova, pa se nitko nimalo nije pozalio na pitanja."


Imaš pravo, nitko se nije žalio na pitanja, zašto bi se žalili na pitanja....žalili su se na odgovore, koji nisu bili priznavati, žalili su se na neprovjerene činjenice, kojih btw je jučer bilo noone.(0) zero, zippo, zilch.

Evo malo vaših komentara iz jednog prijašnjeg kviza....

"Nije da bi nam pomoglo, ali kasnije smo došli do podatka (zapravo naš Marin) da i Cipar (država, ne cijeli otok) ima manje od milijun stanovnika (838,897).
uzdravlje!"

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od kuka i motika, Monday 19 March 2012, 17:35 (pred 3138 dana) @ Nikolas

ne kuzim? sto je pjesnik htio rec?

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Tokić, Monday 19 March 2012, 17:36 (pred 3138 dana) @ Nikolas

Nikolas opet omašio ceo fudbal. Ljudi su se zabavili za vrijeme kviza i kasnije nasli rupu u odgovoru. To se ispravilo i promjenjeni su rezultati. Kviz je mlad i normalno je da se greske dogadjaju. Tako isto treba gledati i ovu situaciju - neki timovi su se dosadjivali za vrijeme kviza, javili su se i iznijeli svoje misljenje.

Nikolas, mogu li te pitati za koju ekipu nastupas?

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Nikolas, Monday 19 March 2012, 17:37 (pred 3138 dana) @ Tokić

Slobodno, pitaj

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Tokić, Monday 19 March 2012, 17:38 (pred 3138 dana) @ Nikolas

Nikolas, za koju ekipu nastupas?

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Nikolas, Monday 19 March 2012, 17:43 (pred 3138 dana) @ Tokić

Nastupam za Jugoplastiku, i iz osobnog iskustva mogu reć da prilikom sastavljanja pitanja nisam imao namjeru nikome zapapriti, ne znam uopće otkuda vam da je to neko reko, ja to sigurno nisam reko, htio sam napisati dobra pitanja, ne prelagana, a opet trudio sam se da ni ne budu preteška.
A sad kada sam se "otkrio" da tako kažem, htio bi reć nešto u vezi hintova. Velika većina hintova, bar što se tiče moje rubrike, je u originalu imala hintove napisane na kraju pitanja, hintove koje kad sam skužio da nisu napisani, sam ih reko iz glave. Eto:-)

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Tokić, Monday 19 March 2012, 17:49 (pred 3138 dana) @ Nikolas

Nastupam za Jugoplastiku, i iz osobnog iskustva mogu reć da prilikom sastavljanja pitanja nisam imao namjeru nikome zapapriti, ne znam uopće otkuda vam da je to neko reko, ja to sigurno nisam reko, htio sam napisati dobra pitanja, ne prelagana, a opet trudio sam se da ni ne budu preteška.
A sad kada sam se "otkrio" da tako kažem, htio bi reć nešto u vezi hintova. Velika većina hintova, bar što se tiče moje rubrike, je u originalu imala hintove napisane na kraju pitanja, hintove koje kad sam skužio da nisu napisani, sam ih reko iz glave. Eto:-)

Eto. Sorry, ali daljnja rasprava s tobom nema smisla. Tebi su vaša pitanja super i to je ok. Ali zasto ne mozes prihvatiti cinjenicu da je minimum 30-40% timova, a to je minimum minimuma, sinoc bilo izrazito nezadovoljno.

Cudi me da ti, kao osoba koja je sastavljala pitanja, tako zustro branis ta pitanja i pljujes osobe kojima pitanja nisu bila po gustu. Ne mozes biti objektivan.

Clan vaseg tima je najavio na fejsu da ce u nedjelju zapapriti pa se drugi sad toga love, jer je eto, prikladno.

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od DYD666, Monday 19 March 2012, 17:59 (pred 3138 dana) @ Tokić

Toliko o objektivnosti. :-)

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Nikolas, Monday 19 March 2012, 18:01 (pred 3138 dana) @ Tokić

Ja nikoga ne pljujem, ja sam samo reko da pitanja uopće nisu bila tako strašna, a uostalom zašto svaki kviz i svaka pitanja trebaju PASATI SVIMA? Nije li TO MALO DOSADNO?
Svi ste se navikli na atmosferu koja svakome paše, pod svakome mislim 100 %, a onda kada određenom postotku ne paše se bunite.
I još jedna stvar, pravi ljubitelji kvizova i izazova ne kukaju i ne pljuju prvi puta kada im nešto nije po volji. GROW UP!

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Tokić, Monday 19 March 2012, 18:04 (pred 3138 dana) @ Nikolas

Ja nikoga ne pljujem, ja sam samo reko da pitanja uopće nisu bila tako strašna, a uostalom zašto svaki kviz i svaka pitanja trebaju PASATI SVIMA? Nije li TO MALO DOSADNO?
Svi ste se navikli na atmosferu koja svakome paše, pod svakome mislim 100 %, a onda kada određenom postotku ne paše se bunite.
I još jedna stvar, pravi ljubitelji kvizova i izazova ne kukaju i ne pljuju prvi puta kada im nešto nije po volji. GROW UP!

Dobru posluku si porao :-D Nauci se primiti kritiku i nemoj stvari uzimati osobno. Siguran sam da cete drugi put odabrati veselija i raznovrsnija pitanja.

IwgvTLuiMKaHVdjxoFdx

od pujcka online Kyjov ⌂ @, QYm79HvsFbg, Wednesday 09 November 2016, 01:30 (pred 1442 dana) @ Tokić

I like to call a spade a spade, and an 'appelite' and 'appelite.'(Appleite , albeit spelled 'correctly' leads to confusion, so I prefer Appelite. Appleite however may work better as may be confused with Apple-elite, generally in the same vein. I believe Appelite also may protect me from a spurious suit that would be intended to use trademark law as a free speech impediment)

UCcQkjDvTCAGPWbUEcYj

od vzor žádosti na půjčku ⌂ @, PHMwUQvn1z, Wednesday 09 November 2016, 19:42 (pred 1442 dana) @ Tokić

Great insight! That's the answer we've been looking for.

FEpNhCXJDpzuFq

od viagra apteka internetowa ⌂ @, 8TLHX8XeUy, Friday 30 December 2016, 13:35 (pred 1391 dana) @ Tokić

AB.SO.LUTELY GORGEOUS!I love the colours, the hat, the shoes, the buttons… I think you should get into character for every photo shoot,and they will all turn out as well as this one did!

vwktFWimjwZ

od version moins chère de viagra ⌂ @, NQZeZ48S7, Saturday 31 December 2016, 02:17 (pred 1390 dana) @ Tokić

a promotional project sponsored by Silhouette. I’m very excited about this opportunity and my first post is live today for the linky party! A more detailed tutorial of the shirts I made will be posted

ZbOorKlNVGvT

od autofinanzierung ⌂ @, 2YiAZUbQgKb, Thursday 26 January 2017, 06:57 (pred 1364 dana) @ Tokić

La verdad es que harían falta muchas “madres malas” como esta, ahora los niños suelen ir por libre casi desde que nacen y es difícil tratar con ellos.Buen post.

SswthWyXJTav

od xls kreditberechnung formel ⌂ @, 0dyhhzkQ, Monday 30 January 2017, 01:50 (pred 1360 dana) @ Tokić

It’s kinda hard to do anything but speculate at this point about his motivations. I certainly wouldn’t blindly trust the DHS or Fox’s assessment of the group American Rennaissance and I can’t be bothered researching them. It’s entirely reasonable to describe the US Gov. as “Zionist Occupied”, but that doesn’t mean the shooter isn’t anti-semitic. Nutjob Pamela Geller is busy at her blog trying to convince y’all this guy was a liberal and not even connected to the Tea Party/Palin…

wJRxXBzgCoTDWHYHEwvq

od widerruf vertrag kredit ⌂ @, KB3kS8fjiC9e, Saturday 11 February 2017, 16:32 (pred 1348 dana) @ Tokić

el primero en comentar, jeje, muy bueno esto InfeliX de verdad gracias, me llego tu correo y voy a seguir estos pasos para ver si hago mi podcast jaja

DbNTdWrAapZy

od serioese kredit geld xbox ⌂ @, hJBJ9TTt6mB, Sunday 12 February 2017, 21:32 (pred 1347 dana) @ Tokić

Ma proprio la lentezza (presunta) di iLiad nel voltare pagina oppure la non retrollimuninazione dello schermo incarnano il concetto rivoluzionario di iLiad. No,non si tratta dell’ennesimo gadget tecnologico tutto lampi di luce, radiazioni e velocità! E’ un oggetto cui abbandonarsi, un libro.

YNIYgdtKRjDIPldp

od coburg kfz versicherung herford ⌂ @, GjOfucsbL, Tuesday 14 February 2017, 07:12 (pred 1345 dana) @ Tokić

Mary-Good morning! I have always loved puddings and cream pies! That is real comfort food to me. When I was younger, I did not care for butterscotch, but have developed a taste for it (as if I needed more :) Glad the day ended with a great meal. Have a good weekend!

TihPCWcIGJcArRyNbgW

od chaturbate coin generator ⌂ @, P8O7dEIK, Saturday 25 February 2017, 03:45 (pred 1334 dana) @ Tokić

Great work! That is the type of information that should be shared around the internet. Disgrace on the search engines for now not positioning this put up higher! Come on over and consult with my website . Thanks =)

LlvwDouqUEAZOq

od buy real viagra online ⌂ @, abdKohrxDDD, Sunday 12 March 2017, 09:56 (pred 1319 dana) @ Tokić

That's a posting full of insight!

GttEcieVZlbYhzb

od where to buy viagra in hamilton ⌂ @, X2Zr469epTAF, Monday 13 March 2017, 06:24 (pred 1318 dana) @ Tokić

This site is like a classroom, except I don't hate it. lol

cGLLCMNAEklFDjPG

od uber promo code new user ⌂ @, UJNzpaWvY, Thursday 23 March 2017, 04:52 (pred 1308 dana) @ Tokić

Reading posts like this make surfing such a pleasure

yzxJRdiQORtKjNFphCg

od xiaomi promotional codes ⌂ @, iPxOkc91P, Saturday 01 April 2017, 22:53 (pred 1299 dana) @ Tokić

You're the one with the brains here. I'm watching for your posts.

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Bliski prijatelj obitelji Tuđman, Monday 19 March 2012, 18:15 (pred 3138 dana) @ Nikolas

Ne debatiram o težini pitanja. To je relativan pojam. Upućujem na dosadan, suhoparan i skroz anti-zabavan kviz. Na težinu će uvijek bit prigovora. Tih 'težih' pitanja mora biti, čisto da ne bude gužva u poretku. Ali ova pitanja su bila u stilu: ajmo izvuć neka sranja, sa gugla, nešto kviskotekasto, Lordan Zafranović stajl brale, nešto što nisu mogli čut ovih dana u medijima niti im je poznato iz obrazovanja (osim ako su vegani sa Kulturologije). A prilog mojoj tezi su i ti ničim izazvani naknadni hintovi jer ste skužili da vas rulja blijedo gleda.

ufgIvXhtAb

od market value car ⌂ @, COxDT3lvD4G, Monday 07 November 2016, 09:59 (pred 1444 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

Est-ce que vous seriez en train de préparer quelque chose de pas très légal sur un site visité par plus de six milles personnes par jour?

iFshnPNTOwkBXYUTlSp

od půjčka pro maminky na mateřské plzen ⌂ @, WZm9c2LQlQas, Thursday 10 November 2016, 02:04 (pred 1441 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

That's a cunning answer to a challenging question

iirTNxovnjRc

od credit score rating ⌂ @, crmiGsbj, Tuesday 15 November 2016, 00:16 (pred 1437 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

That saves me. Thanks for being so sensible!

QfSkNQwGcaX

od immobilienfinanzierung ⌂ @, 5258YVYt, Wednesday 25 January 2017, 22:11 (pred 1365 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

Liebe Bloggerin (Frau Schiner ),erstmal vielen Dank für den tollen Linktipp. Ich werde dort mit Sicherheit häufiger vorbeisehen, da mein Bruder selbst Kinderarzt ist und da mit Sicherheit einige Parallellen auftauchen.Mein Bruder sieht den Vorschlag natürlich mit sehr viel Skepsis. Er glaubt aber nicht, dass sich dieses Vorhaben durchsetzen wird. Ansonsten gibt es ja immer noch Kinder außerhalb der Schule, die wesentlich häufiger einen Kinderarzt aufsuchen (Vorschulkinder, Kindergartenkinder, Kleinkinder und Babys).Liebe GrüßePeter

dBsnEbTEBjw

od college kredit courses online öffnen ⌂ @, K1f6P8uHXK, Monday 13 February 2017, 09:51 (pred 1346 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

The dice are wonderful-wish this set had a regular shaped cup so it would be as easy as the original to roll-larger score cards would be an asset too!We found ourselves using the other score cards and cup-still love these dice-we use the head cup as a decoration!!

eSBebemiosVWyvadJBZB

od autoversicherung ⌂ @, ooVCCFlW7, Wednesday 15 February 2017, 00:59 (pred 1344 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

i do find your article very interesting ive just started working on vworker ive been bidding for the last 4 days on every project i think i can do my bids are quite average but realistic depending on the amount of work ive put my resume in my profile , dont have portfolio yet as i havent got any project yeti am not getting any response and im feeling very disappointed can you please check my profile and see if ive done any mistakesregardShahzaib

kocPRKAAikOwxUKoJ

od kredit bei volksbank für auto ⌂ @, KQ546PRGv6O9, Thursday 16 February 2017, 19:52 (pred 1343 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

I would have to say working alongside my mom in the kitchen during the holidays preparing all the different types of cookies we only got to eat once a year.The photos in this book are gorgeous! The lighting is breathtaking.

BFSrpbpOyLWJQvwN

od nätet Apotheke schweiz viagra ⌂ @, 6ApB6vC7f, Saturday 18 February 2017, 06:14 (pred 1341 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

Kan upplysa om att vi var flera i klacken som stod med armarna i kors helt knäpptysta under nat.sången du vi delar din uppfattning Marie. Tyvärr var det högljudda kids som buade högst och mest.

JVBGxMztawKEha

od club penguin cheats free coins ⌂ @, 6VJBFaK7, Friday 24 February 2017, 20:46 (pred 1335 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

The only one really cheering for Hillary to become President is Bill. That way he can emerge from under the banner ofWorst.President.Ever.It'll destroy the U.S., but it'll make Bill happy!

lwkcMsvJTtvKsdu

od geometry dash hacks free coins ⌂ @, 0MdNgAiA89F, Saturday 25 February 2017, 09:18 (pred 1334 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

A provocative insight! Just what we need!

EwAMRWvSjTHMjqdF

od club penguin hack coins ⌂ @, 66fCOTz0Uw2J, Saturday 25 February 2017, 23:52 (pred 1334 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

Tja, zu den wichtigen Events bin ich halt immer online *gg* …und hey, Du konntest Dir doch denken, dass ich diese Woche mehr online bin :PHach, ich freu mich jedenfalls RIESIG! <3*drück Dich*

itSxUhcSthUfO

od amazon app store free coins ⌂ @, ZoximTZ1BX, Sunday 26 February 2017, 01:03 (pred 1333 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

Haha. I woke up down today. You've cheered me up!

vgLcbmSlVDFIgowm

od free coins for fifa 14 ⌂ @, rWPQV3adMhp, Monday 27 February 2017, 16:55 (pred 1332 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

Kudos to you! I hadn't thought of that!

sMJswfnYKyIJOuOdJucs

od real steel coins cheat ⌂ @, 97Rswd5noAFO, Tuesday 28 February 2017, 02:14 (pred 1331 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

i truthfully enjoy your own writing kind, very remarkable,don’t give up as well as keep writing due to the fact that it simply just worth to follow it.looking forward to see a whole lot more of your current well written articles, enjoy your day

hXcrWFEdmEaik

od classic car wash coupons ⌂ @, EAaXXfbWQ7, Saturday 01 April 2017, 10:44 (pred 1299 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

It's a pleasure to find such rationality in an answer. Welcome to the debate.

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od kuka i motika, Monday 19 March 2012, 17:55 (pred 3138 dana) @ Nikolas

e nazdravlje!
pa ti trebaš čitat diskusiju i razaznavat što je ljudima pasalo, a što nije i u kolikoj mjeri!
ne navijaš sam za sebe! to je mučki!

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Bliski prijatelj obitelji Tuđman, Monday 19 March 2012, 17:44 (pred 3138 dana) @ Nikolas

Dobro, što ti želiš? Aplauz? Brončani kip? Tubu vazelina da se svi namažemo i uđemo ti u dupe i vičemo: 'Najbolji kviz ikad, jako smo sretni jer si ti jako pametan'? A što bi onda ja mogao reći za pitanja o sportu? Jadna? Pa fore sa Henmanom i Arapovićem se stalno ponavljaju po kvizevima, a vrlo izgledno ste ih maznuli iz zagrebačkog. Recimo, sport je bio pero-laka kategorija. To vam se nije baš dalo guglat i paprit?

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Nikolas, Monday 19 March 2012, 17:47 (pred 3138 dana) @ Bliski prijatelj obitelji Tuđman

Ne želim ja ništa, čovjek me pitao di nastupam i odgovorio sam. I nisam pisao sport, tako da nisam kompetentan govoriti o toj kategoriji.

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od antun, Monday 19 March 2012, 18:50 (pred 3138 dana) @ Nikolas

Ja cu samo reci da sve govori činjenica kolikom broju igrača pitanja nisu bila "dobra" ( suhoparna,štreberska,teška::). Ako vas vec svi napadaju,zapitajte se malo,zar nije čudno da su pitanja ok samo sastavljačima istih?? Razmislite malo!

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od z, Tuesday 20 March 2012, 01:57 (pred 3137 dana) @ antun

Pozdrav svima.
Odmah da napomenem da sam jedan od jugoplastičara (molim ne miješati s jugonostalgičarima :) pa je samim time moja objektivnost vrlo upitna, ali ipak evo nekoliko dojmova.
Popriličan broj krtika i dojam da je dosta igrača (neke od njih i osobno poznajem) bilo općenito nezadovoljno sigurno govori da su neke stvari štekale. Slažem se da su pitanja mogla biti zabavnija, duhovitija i dinamičnija i iako su ovo subjektivne kategorije slažem se da smo tu mogli biti bolji. Također, činjenica da je većina ekipa, slično kao i u prošlom kvizu, imala manje od 20 bodova (od maksimalnih 47) govori da su pitanja bila teška. Tu naglašavam da ja osobno, a uvjeren sam i ostali članovi jugoplastike nisu imali namjeru niti zapapriti drugima niti iživljavati se niti biti bahati. Smišljanje pitanja i balansiranje težine nije nimalo lak posao, posebno ako to radiš po prvi puta (a svi smo djevci) i koliko se god trudio biti na visini zadatka ponesu te vlastite preferencije (npr. onaj prokleti rus Harms:).
Vjerujem (za sebe sam siguran) da je većina nas tu radi igre i zabave i zaista ne bih htio da bilo čije pa tako i naše početničke nespretnosti bilo koga odgovore od daljnjeg sudjelovanja u kvizu.
Sve u svemu hvala na nekolicini pohvala i na nešto većem broju konstruktivnih krtika. Čestitke pobjednicima i vidimo se u nedjelju.
Pozdrav,
Zdravko

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Tokić, Tuesday 20 March 2012, 08:04 (pred 3137 dana) @ z

Odlican post Zdravko! Sve si dobro napisao i vjerujem da sastavljanje nije lak posao niti da je postojala ikakva namjera. Malo se ovdje "rasplamsalo" jer je Nikolas isao gasiti vatru benzinom :-P Pa ubuduce preporucam da ti obavljas PR :-D

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od velimir, Tuesday 20 March 2012, 10:02 (pred 3137 dana) @ z

Pozdrav svima.
Odmah da napomenem da sam jedan od jugoplastičara (molim ne miješati s jugonostalgičarima :) pa je samim time moja objektivnost vrlo upitna, ali ipak evo nekoliko dojmova.
Popriličan broj krtika i dojam da je dosta igrača (neke od njih i osobno poznajem) bilo općenito nezadovoljno sigurno govori da su neke stvari štekale. Slažem se da su pitanja mogla biti zabavnija, duhovitija i dinamičnija i iako su ovo subjektivne kategorije slažem se da smo tu mogli biti bolji. Također, činjenica da je većina ekipa, slično kao i u prošlom kvizu, imala manje od 20 bodova (od maksimalnih 47) govori da su pitanja bila teška. Tu naglašavam da ja osobno, a uvjeren sam i ostali članovi jugoplastike nisu imali namjeru niti zapapriti drugima niti iživljavati se niti biti bahati. Smišljanje pitanja i balansiranje težine nije nimalo lak posao, posebno ako to radiš po prvi puta (a svi smo djevci) i koliko se god trudio biti na visini zadatka ponesu te vlastite preferencije (npr. onaj prokleti rus Harms:).
Vjerujem (za sebe sam siguran) da je većina nas tu radi igre i zabave i zaista ne bih htio da bilo čije pa tako i naše početničke nespretnosti bilo koga odgovore od daljnjeg sudjelovanja u kvizu.
Sve u svemu hvala na nekolicini pohvala i na nešto većem broju konstruktivnih krtika. Čestitke pobjednicima i vidimo se u nedjelju.
Pozdrav,
Zdravko

Mislim da je sve navedeno tocno. Cudim se izlijevanju zuci i neprimjerenim komentarima. Pristalica sam nesto tezih pitanja, jer ipak nas je pet u timu i budimo svi dobronamjerni bez ispoljavanja vlastitih frustracija. Konacno, svi se dobro zabavljamo u sklopu pozitivnog natjecateljskog naboja. Poboljsanja su uvijek dobro dosla i zato pomozimo voditeljskoj ekipi koja se puno trudi i sjajno obavlja svoj posao. Mi ovaj put nismo nastupili (cemu tajiti-Team Teslic!)obzirom da nas je cetvero bilo odsutno (sad se javljam iz Geteborga!), ali ni ne pomisljamo na odustajanje. Jedva cekamo uspostavu liga sistema, nismo za pauzu i podrzavamo sve dobrodosle novitete. Da ne zaboravim: ISKRENE CESTITKE POBJEDNICIMA!
Srdacan pozdrav svim natjecateljima, Velimir

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Tamara, Tuesday 20 March 2012, 11:28 (pred 3137 dana) @ velimir

Ohoho, dragi ljudi, al ste se raspojasali....
No, da smanjimo malo napetosti. O pitanjima mozemo raspravljati na sasvim drugom nivou, a ne na ovome.
Bit sastavljenog kviza od strane raznolikih ekipa je tocno u tome, da kvizovi budu razliciti jedan od drugoga. Necu reci nista osobno kakav mi je koji (ciji) kviz jer je i moje znanje, kao i svih drugih ljudi takvo kakvo je, pa mi se samim tim kako koji kviz moze ciniti tezim ili laksim. Zelim naglasiti da je ljepota ovakvih kvizova upravo u tome da kvizovi moraju biti razliciti, pa cak i unutar istih kategorija. Mislim da je smisao pub kvizova zabava, ucenje i druzenje. Dakle, ako se uspijemo tu nedjelju navecer malo podruziti, zabaviti i nesto nauciti, uspjeli smo. Mislim da smo i prekjucer to dosta dobro obavili.
Pokazimo kolegijalnost i suzdrzimo se od komentara barem dok sve zainteresirane ekipe ne odrade "svoj" kviz i nadju se na mjestu sastavljaca pitanja i ne dobiju svoj feedback, onda cemo moci razgovarati o dosadnim, zabavnim, tezim ili laksim pitanjima jer je lako napadati dok ne dodjes na pozornicu i ne suocis se sa komentarima na licu mjesta.

Kviz 18.03. - pitanja i odgovori!

od Tomislav M, Tuesday 20 March 2012, 11:39 (pred 3137 dana) @ velimir

Velimire!
Svaka ti je na mjestu! Kao da smo iz istog teama :-D
kad sam vidio pitanja, neutješan sam što nismo nastupili. Neutješan! :-(
Ali kako reče i tamara, a i velimir, pokažimo dobronamjernost i toleranciju!
tu smo zbog zahebancije!

McXDDeOiVtRYaWXc

od ratenkredit zinsvergleich rechner ⌂ @, ZwxG1iKX, Saturday 26 November 2016, 19:29 (pred 1425 dana) @ Nikolas

I appreciate you taking to time to contribute That's very helpful.

NNzptySEAAo

od naturlig viagra uden ⌂ @, DRkg0Nuou, Thursday 02 February 2017, 05:05 (pred 1357 dana) @ Nikolas

That hits the target dead center! Great answer!

WrllXScJkR

od schnellkredit vergleich ⌂ @, jrDgsx1S0, Wednesday 08 February 2017, 02:47 (pred 1351 dana) @ Nikolas

Was totally stuck until I read this, now back up and running.

gPYxYSIwIrAo

od csgo dice free coins ⌂ @, 0vpdzseQz, Saturday 25 February 2017, 11:29 (pred 1334 dana) @ Nikolas

Thank you for sharing excellent informations. Your web site is very cool. I’m impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched all over the place and simply could not come across. What a perfect site.

EinjablsAvoX

od csgo gamble sites free coins ⌂ @, GDsdQ0YHp, Sunday 26 February 2017, 01:20 (pred 1333 dana) @ Nikolas

Tobi,That picture of the turquoise desk just calls to me. Love it. I am curious about the paint color. I am crazy for the fact that you paired it with that orange chair and painted the legs on that too. Genius! p

usfsiZfphJBEEjP

od how to get cartel coins free swtor ⌂ @, tBQBi3eEi, Tuesday 28 February 2017, 00:21 (pred 1332 dana) @ Nikolas

omg! muhsine you are amazing this is so cute mashallah looks like ramadan has blessed you with productivity im so impressed your little baby is going to grow up inshallah and one day you can tell her you made it all! xxxxxx

HLiugGemoDmeLT

od side effects of viagra pills ⌂ @, socXWSaB4, Saturday 11 March 2017, 02:02 (pred 1320 dana) @ Nikolas

Hallelujah! I needed this-you're my savior.

XTeAbfDerNHqRWTB

od immobilienfinanzierung ⌂ @, mbtkNLy4qv, Thursday 26 January 2017, 10:00 (pred 1364 dana) @ Martin

hovorí:Nazdárek KAMARÁDE ……. Za pár hodin končí nedÄ›le … tak jsem tady se svým obrázkem:… krásná hudba …. chválím …. tu můžu …. mám rád i jinou muziku … nejen Pink Floydy, nebo Leonarda Cohena

LhimiBvoElMPUXgIh

od fix my kredit ändern ⌂ @, cXIR5Wkxys, Sunday 12 February 2017, 12:19 (pred 1347 dana) @ Martin

and that gave me a half a point interest rate drop. Also after 1 year of on-time auto payments they dropped my rate again. It’s good to read the fine print on the the loan paybacks because there’s often ways to lower your rate.

IGScrjaUpZU

od viagra grossisten ⌂ @, Nn9OHfPIyBPd, Saturday 18 February 2017, 21:30 (pred 1341 dana) @ Martin

Call me wind because I am absolutely blown away.

bOEpLwnxwqym

od fut 16 coins cheat ⌂ @, reyCDuRdL, Saturday 25 February 2017, 07:10 (pred 1334 dana) @ Martin

Moving home is definitely an expensive process, but it is possible to start moving house on a tight budget. Buying and getting into a new house can be exciting and rewarding, but it may also be full of expense. If you are moving on a budget, there are many methods to help you save money but still move all of your belongings safely for your new house.

yaZcLYUjaAb

od free coins csr racing ⌂ @, UHNYRuJ0XR, Saturday 25 February 2017, 16:32 (pred 1334 dana) @ Martin

It's good to see my assessment of Israeli ignorance about the threat of the Caliphate verified. Sometimes I accidentally give them credit that they don't deserve :)Hitler's dream was also not much of a threat, until it became a reality, but hey, let's all pray for Africans and droughts. I think there's an anti-rain dance that covers both things.

XOllKoqHDDluV

od finanzierungsrechner immobilien ⌂ @, qazMdnkhXa, Sunday 26 February 2017, 01:55 (pred 1333 dana) @ Martin

Greate post. Keep posting such kind of information on your blog.Im really impressed by it.Hi there, You have done a fantastic job. I'll definitely digg it and personally recommend to my friends. I am confident they will be benefited from this website.Here is my blog ::

jIAkriNFbE

od google house of fun free coins ⌂ @, pJxDTwn70q, Tuesday 28 February 2017, 09:25 (pred 1331 dana) @ Martin

Ah, i see. Well that's not too tricky at all!"

lGNxGywefIg

od generic viagra safe india ⌂ @, Bjio5HELqQ, Saturday 11 March 2017, 20:58 (pred 1320 dana) @ Martin

All things considered, this is a first class post

eQHvCAEjaFYWy

od michael coupons ⌂ @, wVMKz6U6h, Friday 31 March 2017, 13:55 (pred 1300 dana) @ Martin

These pieces really set a standard in the industry.

hcSnGGPyBvKiVkj

od Stretch ⌂ @, mXzV7dEhHe, Monday 03 July 2017, 23:12 (pred 1206 dana) @ Tomislav M

This is crsaytl clear. Thanks for taking the time!

vOLxEhxGmg

od günstigster online-kredit ⌂ @, fojFQTQ7, Friday 08 December 2017, 18:32 (pred 1048 dana) @ Tomislav M

Je vais encore prendre plein de kilos!!!Un délice cette crème avec son espuma au caramel; quand à la mousse de fraises…je craque!Tu as encore fait fort! j’envie Poucinette et sa soeur; elles se sont régalées j’en suis certaine!Bonne soirée ma chère Véb. et gros bisousBrigitte

XHiQMotxBxDxXKnCqkOa

od darlehen online berechnen ⌂ @, 7Bq8nsFFYq, Thursday 14 December 2017, 15:11 (pred 1042 dana) @ Tomislav M

/ When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox and today if a comment is added I’m four emails with the exact exact same comment. Is there any way it is possible to eliminate me from that service? Thanks!

mOCjsIvEKAghTn

od online kredit ⌂ @, efXLHiiLJ6qe, Wednesday 20 December 2017, 01:45 (pred 1036 dana) @ Tomislav M

it's difficult to navigate and tell which videos are worth watching. It's needs to have a sliding rating scale that shows results when you search.basically bring back the ratings

LKQGELwNmvA

od mine bitcoin android ⌂ @, 2xYjVuaQ1, Friday 12 January 2018, 12:33 (pred 1013 dana) @ Tomislav M

Ray Ozzie's talk was good. And to the person who called him a Commie... yes, his political comments were tacky and ill-considered. But I'm not going to be like the crazy Seahawks fans who are boycotting Hasselbeck because of his politics. I don't share Ozzie's political views, but I respect the man and his vision. He should think about the fact that this is a diverse company, though, before he gives a talk like that again.Short form: He has the vision. He's the right guy to succeed Bill in that role. He just needs to grow into it more.

zNMgNrncrmMeWerafjEo

od how do i get started with bitcoin ⌂ @, 4uwkqG6ttP, Friday 12 January 2018, 13:31 (pred 1013 dana) @ Tomislav M

I am so tired of this amateur show featuring the“Look at me” mayor of all time – and now the world’s greatest newspaper, the LATimes, takes its turn and ends up making a joke of our police department. Yes, this show is put on for us andcosts way more than the Michael Jackson memorial two-week event.When,if ever, you guys want to get serious, you have a lot of thinking, hard-working people out here who need some answers to some tough questions. Otherwise, we need to take you all to court.

pDWjgEMgocHZ

od australian bitcoin ⌂ @, WwhFHHeYwK5, Friday 12 January 2018, 23:44 (pred 1013 dana) @ Tomislav M

Can’t offer much, but you know you can call on me anytime to work on this one. Legwork, research, publicity whatever… Excellent article, looks like you’ve found the one way we might get TfL to take notice…

pMgjPxyBBDzgJfCN

od simplest way to buy bitcoin ⌂ @, Grdr67sFR, Saturday 13 January 2018, 01:03 (pred 1012 dana) @ Tomislav M

– but Titanic is earlier in his career too, so he has had the time and the experience to be able to do a really good job in both Aviator and The Departed. I never understood the hype about him early on. I would say now, I think he's a solid actor, perhaps even an extremely good actor – but I don't put him in the category of great.

YgxwudmQKYGrjlTm

od what is a bitcoin hash ⌂ @, tAw9vYU1f, Saturday 13 January 2018, 05:26 (pred 1012 dana) @ Tomislav M

I know it! I have had people at work double-take and come back by my office door to tell me I smell good when I wear the Lavanila! Have you tried their shower gel? I wanna try it but it’s pricey…

nloxGljXTJSrJVC

od raspberry pi bitcoin mining rig ⌂ @, l7LcLWWV74X, Saturday 13 January 2018, 09:16 (pred 1012 dana) @ Tomislav M

Yani. Kullandığımdan biliyorum Savagenin yön servosu olarak bi aralar sf-1 kullanmıştım. Araba beli bi hızdan sonra dönebiliyordu. Şimdi hitec servomla sert dönüşler vb işlerde mutluyum

LAJjdcsKfVrptoN

od dollar bitcoin exchange rate ⌂ @, 3HVB0hw4x2, Saturday 13 January 2018, 15:58 (pred 1012 dana) @ Tomislav M

I want to have little girls just so I can dress them in pink! LOL. I’m not particularly a pink person, but tiny people looks completely precious in the color- Mabel, notably so.

enUhkvkxNvj

od paypal bitcoin ⌂ @, 3Ap2x0u5hQ, Saturday 13 January 2018, 22:54 (pred 1012 dana) @ Tomislav M

salam…cmne kalau kita x hantar borang upu tapi nk masok iktbn kuala perlis..??sbb yg de borang manual adalah iktbn sepang je..leyh mohon lagi ke??

PuASZpwocHv

od sell bitcoins for cash ⌂ @, n2UYEXLYoxuH, Sunday 14 January 2018, 01:27 (pred 1011 dana) @ Tomislav M

May 21, 2011  11:23 pm by Alpha Dog 510 I used the fiber optic output from the PS3 for sound input to my 1.3 AVR. This is a temporary patch for now, eventually I will upgrade to a 1.4 AVR. Crutchfield.com has a few Sony AVR's for around $299, I believe they have a trade in program. Thanks for the review, great job!

PlgUmLirMMRkFUHL

od bitcoin to dollars ⌂ @, XPfe5TTl, Sunday 14 January 2018, 03:56 (pred 1011 dana) @ Tomislav M

You didn't mention anything from the SEO point of view. In my book "site.com/fr/" is better because all the sites share the pageRank gained from external links.Is that right?

IXTjjgXnSE

od windows bitcoin wallet ⌂ @, qmnrPkRYgXk, Sunday 14 January 2018, 06:37 (pred 1011 dana) @ Tomislav M

Pbrain makes my point. He realizes the foolishness of comparing today’s issues with the birth of our nation and he can’t admit his misuse of google. So he attempts to turn tables and make it about me. Maybe it should be gutless Pbrain.

tdsOxJgMCLiOkZ

od who owns most bitcoin ⌂ @, rmCWBhOGhyQ, Sunday 14 January 2018, 06:48 (pred 1011 dana) @ Tomislav M

15dThank you for this article. I might also like to talk about the fact that it can possibly be hard when you find yourself in school and merely starting out to create a long credit history. There are many pupils who are simply trying to make it through and have a long or positive credit history can sometimes be a difficult factor to have.25a

JxByUBnXxwhzVtHFbolb

od bitcoin mining system ⌂ @, ZvP292P5U, Sunday 14 January 2018, 08:53 (pred 1011 dana) @ Tomislav M

Lynne,In think­ing about the Vic­tim Tri­an­gle and in par­tic­u­lar the aspect of being a Res­cuer, where does this dynamic fit in with giv­ing money and sup­port to char­i­ties that Res­cue oth­ers — be it ani­mals or humans? I see these var­i­ous causes as good but it seems to me that no mat­ter how many ani­mals or peo­ple they res­cue, there are always many more in need of res­cue. This then cre­ates a need for more money, which then becomes a bit of a bur­den all round. Is there a dif­fer­ence between being a pos­i­tive res­cuer and a neg­a­tive res­cuer? And if so, in what way??Anne

qQjmgPrEYTkz

od buy bitcoin no id ⌂ @, apXcamgTg, Sunday 14 January 2018, 10:56 (pred 1011 dana) @ Tomislav M

Oi, täälläkin Pariisia! Näyttää aina vaan niin kauniilta. Itse en ole koskaan ollut, mutta haluan päästä!Käypä kurkkaamassa Annan blogia Koemaistaja.fi, siellä eilen kuolasin myös Pariisi-kuvia. :)

GVauIqIbmiH

od bitcoin mining without hardware ⌂ @, wP4veIPB, Sunday 14 January 2018, 12:34 (pred 1011 dana) @ Tomislav M

Kassandra;Thanks dear Steff;The bird force me for making this tutorial..ya its very cute a new term,borrowed daughter..hehe..well you have lots of stamina i think so..great!!Monique;Thanks dear,i hope you will try it soon,you can add more beads if you want a thick necklace

mrpCBseexGnv

od mining bitcoin with gpu ⌂ @, qRMGqHTTUoqq, Sunday 14 January 2018, 13:43 (pred 1011 dana) @ Tomislav M

Hallo MarcelDanke!! has grad mitbecho das es kälter worde isch i dr schweiz. hie heissi wieder 40grad gmeudet, aber wott nid klage, es passt mir ja.Wünsche euch natürlich no viel spass am weekend und bis gli wieder . Liebi grüess vo Australie.

DSTNgCKOVMyhTaChDn

od get started with bitcoin mining ⌂ @, XxzMuA3vQ, Monday 15 January 2018, 00:15 (pred 1011 dana) @ Tomislav M

Herlig lampe. Den kom rett inn på ønskelisten. Hvis jeg vant ville jeg ha brukt gavekortet på en stooor Vipp, altså Vipp 24. Meny posen på knaggen er ikke verdens stiligste søppelbøtte:-)Kristin

qjlmaDIXuR

od how to install bitcoin ⌂ @, id8xG5koPm, Monday 15 January 2018, 06:42 (pred 1010 dana) @ Tomislav M

Good for you! I’m still on the pregnancy/nursing diet — which is eat anything in sight — even though I don’t fall into either category anymore. It’s really hard to break the cycle!

yBZxCdcIiGDE

od how to create a bitcoin account ⌂ @, 0AbuTsOl4i, Monday 15 January 2018, 09:07 (pred 1010 dana) @ Tomislav M

Δεν χαίρεσαι για την ωραία επενδυτική ευκαιρία;Μήπως δεν έχεις για να τα σκάσεις;Α, και πήγαινε σε μια μικρή πόλη και πες ότι προσφέρεις δουλειά με μισθό 600 ευρώ το μήνα. Τι πιστεύεις, θα βρεις ανταπόκριση;

JVEzfvLaIbIsqjsGxUD

od hot to get bitcoins ⌂ @, LbFzx3IeD5P, Monday 15 January 2018, 12:14 (pred 1010 dana) @ Tomislav M

The not-so-hidden cost of Long Island is its in-bred culture that is sort of botoxed JAP/IAP updated 1970′s p0rno movie……JJ’s B.S says:September 20, 2012 at 10:56 amIt is a hidden cost of Jersey

QVXDTjPJggZswsjSecu

od how do i invest in bitcoin ⌂ @, 9qrVfHyxB, Monday 15 January 2018, 13:33 (pred 1010 dana) @ Tomislav M

I would like to understand more about what mobility wod means before stating my preference. I’m pretty sure I know what mobility work means, but I might be off in terms of crossfit definition of this. If someone could explain ‘mobility wod’ to me that would be great.

jWOvdyxmWdEla

od most profitable bitcoin pool ⌂ @, 7OE51M9GeJY, Monday 15 January 2018, 14:31 (pred 1010 dana) @ Tomislav M

I agree Kim – its all a matter of balance. Not many people get the “balance” right however. Employers need to learn more about Twitter and what it can do for their company’s profile, and set guidelines and goals for their employee’s use of the service. It depends, of course, on how big the company is as to how many hours it can allocate to social media. Balance

pftqewufuhZGOJkXlitl

od bitcoin current stock price ⌂ @, crMNxLXPxW, Monday 15 January 2018, 19:52 (pred 1010 dana) @ Tomislav M

this can be quite interesting. thanks towards. we desire more sites like that. i recommend you within your great subject matter and wonderful topic selections.

eEPcqjrcQdzJ

od bitcoin mining diy ⌂ @, rdqzgh8Nkpr, Monday 15 January 2018, 23:53 (pred 1010 dana) @ Tomislav M

10-10-11 spune: exista in partea de sus un tab (buton) care se numeste Display. dupa ce dai click pe display, vei gasi un chenar care se numeste device. acolo gasesti informatiile despre placa, mai exact ceea ce ai tu nevoie: modelul si producatorul. Sa scrii aici ce gasesti la Name si Manufacturer. +34

PmWIrOLInIX

od 60 btc to usd ⌂ @, LL4ykQbd8a, Tuesday 16 January 2018, 02:27 (pred 1009 dana) @ Tomislav M

Monday October 8th, 2012beata te che ti rispettano questi orari su 10 matrimoni solo due lo rispettano altri ci fanno scattare sempre di corsa comunque grazie dei consigli ciao franco

xLQUxyZvIqT

od what can you do with bitcoin ⌂ @, aNYeoxJQI, Tuesday 16 January 2018, 03:50 (pred 1009 dana) @ Tomislav M

Parerea mea e sa nu va puneti prea multe baze-n Romney. Multi dintre sustinatorii sai sunt din ‘a mai naspa zona a conservatorismului american, recte izolationisti. De altfel, se poate observa din felul in care NU se discuta despre ‘mostenirea’ lui George Bush. Baietii incearca s-o mature de zor sub pres. Tot in maur e speranta…

WkKpGsBMYLclGvbd

od http://nycspineandpain.com/ ⌂ @, QClWdNUeu, Tuesday 16 January 2018, 08:01 (pred 1009 dana) @ Tomislav M

Up here in Baltimore today, a about a lot of undeveloped Chesapeake shore acreage being charted for buying up & preserving, if the down market keeps buyer competition at bay for a while longer. Makes one wish for a Chesapeake Miyazaki. Maybe there's some shore-dwelling spirit to be discovered around here, to inspire imaginative participation the way they've realized it over there.

CfUbavAGCuNInD

od what is bitcoin current value ⌂ @, tbQXBtGA9d, Tuesday 16 January 2018, 09:57 (pred 1009 dana) @ Tomislav M

I do accept as true with all of the concepts you have presented for your post. They are really convincing and will definitely work. Still, the posts are too brief for novices. May you please extend them a little from next time? Thank you for the post.

kPpUjESZZEWpwdWbq

od finanzierungsrechner immobilien ⌂ @, Lv7CzgqC, Tuesday 16 January 2018, 13:00 (pred 1009 dana) @ Tomislav M

Me encantó tu poema. Realmente he llegado a gustar este juego. ¿Ha oído hablar de Shel Silverstein? Escribió poesía de los libros de los niños, luego se asoció con un artista llamado Pat diario que canta canciones obscenas beber con lenguaje soez (los viejos tiempos)! Largo de los años, Llegué a amar a su talento y se mantuvo fiel a sus raíces infantiles. Murió hace unos años… una pérdida para todos los que amaba su trabajo. Scorpions me haría gritar… no es un buen partido! Abrazos… : )

mpChryMnabKaY

od www.localbitcoins ⌂ @, FgJCzF4M, Tuesday 16 January 2018, 13:28 (pred 1009 dana) @ Tomislav M

No, it is not true. I personally think that she is saying this just to have some attention and sadly nobody is giving it to her, it is just that people want to know because it has to do with Ray J, that’s why I want to know. =)

qTVecQuqxQxJLjiOuZln

od bitcoin history chart ⌂ @, AkKfmxqp8v, Wednesday 17 January 2018, 04:37 (pred 1008 dana) @ Tomislav M

Diane;Interesting reaction about whether or not it “is” mediation. I would have thought that all mediators needed to know something about what others have called the “positional dance” to solve conflicts, whether primarily evaluative or facilitative. Am I wrong about this?

ttdGXfnhtQWFEuvKMVah

od legit bitcoin generator ⌂ @, U53xRCUX102, Wednesday 17 January 2018, 06:38 (pred 1008 dana) @ Tomislav M

Herpes does not show positive in blood tests unless you have an “active” outbreak, that is why all the other tests were negative (because you did not have an outbreak at the time of testing). The fifth test came back positive because, even though you were on the tail end of an outbreak, there was still some evidence of an “old” herpes outbreak in your blood. I hope this clears things up for you.

mfRVnhMtVBOnjZiTfQwe

od fake bitcoin address ⌂ @, HRnz2NAsxJ, Wednesday 17 January 2018, 14:38 (pred 1008 dana) @ Tomislav M

Aw, this was an incredibly good post. Finding the time and actual effort to generate a great article… but what can I say… I put things off a lot and don’t manage to get anything done.

plrnYOwbDP

od bitcoin core encrypt wallet ⌂ @, MEeVjCvL99, Wednesday 17 January 2018, 17:23 (pred 1008 dana) @ Tomislav M

Hi Nicole, An extremely entertaining account of life for you & James and of course Ava Look forward to reading the next one but of course we may be part of it !!!!Love Ted xxxp.s. will show it to Liz later.

cCEKuSvnojqBHHirui

od mine bitcoin with gpu ⌂ @, 34hZikUU, Thursday 18 January 2018, 04:11 (pred 1007 dana) @ Tomislav M

महिलाएं कान की कच्ची होती हैं ....अविनाश जी ये क्या लिख दिया?...हांलाकि सच ही लिखा है ...

KhXQyohBAoXPI

od btc direct bitcoin exchange ⌂ @, IZxKjFeDh8ut, Thursday 18 January 2018, 16:40 (pred 1007 dana) @ Tomislav M

Thanks for some wonderful Herriman. I am a Krazy Kat fan and seeing some of the early work shows what a skilled and prolific artist he was. He had many strips going simultaneously, and was doing political commentary too before the Kat took over for a 45 year run. Yes,45 Krazy years!

OhxdpgoBSZlYihYswgK

od http://nycspineandpain.com/ ⌂ @, ldR0C5Q7rh, Friday 19 January 2018, 00:50 (pred 1006 dana) @ Tomislav M

The picture brings back a lot of memories for me, too! Happy almost 6th anniversary! I love the things you bought at Hobby Lobby. But, I especially enjoyed seeing the guest checks from Wal-Mart and being reminded of the restaurant you and DeAnna “Timberlake” had in your playhouse…sweet memories!!

yJJfJvGRGUlgT

od where to purchase bitcoin ⌂ @, ZXOshjnCpUO, Friday 19 January 2018, 09:53 (pred 1006 dana) @ Tomislav M

all busy, so let’s get right to it.  Hopefully, you’ve completed Day 1 and Day 2′s tasks.  If not, simply go back and work on those before starting today’s tasks.  No big

izcwPNOqgRCTblCeJuS

od how to pay for something with bitcoin ⌂ @, QdbHbbTbJvK, Friday 19 January 2018, 10:14 (pred 1006 dana) @ Tomislav M

FoolsGold thanks for checking in as I think you have a very good sense of how a well-informed person views the ocean of pitches one encounters every day.I think you’ve suggested a reasonable difference between imporatance of paid and unpaid endorsements. In many ways we are almost numb from paid celeb endorsements though there are even problems with unpaid. I really like Oprah but she seems to me to be not nearly critical enough when hearing about certain systems for health or wealth or personal power.

ERZxwLZgkh

od how can i get a bitcoin ⌂ @, XSaW67P61I, Friday 19 January 2018, 11:26 (pred 1006 dana) @ Tomislav M

Oui Carole, une peinture joyeuse en apparence… mais qui cache peut-être aussi quelques fêlures, il y a le suicide de De Staël à la fin, peu compréhensible quand on regarde sa dernière toile, dédiée à la musique

VJtBiIjzBXRmaeDVz

od bitcoin today ⌂ @, XJXgfQ5wV, Saturday 20 January 2018, 01:59 (pred 1005 dana) @ Tomislav M

Edellä mainittu Duodecimissä julkaistu tutkimustulos selittää senkin, miksi homeopatian kaltaiset lumehoidot vaikuttavat tehoavan korvatulehduksiin: sokeripillerin antanut vanhempi uskoo plasebon auttaneen vaivaan, joka tosiasiallisesti parani omia aikojaan.

ytcRAsMQqdqPli

od bitcoin banc ⌂ @, MaAgRc4sgeMO, Saturday 20 January 2018, 05:57 (pred 1005 dana) @ Tomislav M

Na ezt tényleg ki fogom próbálni! Csak kár, hogy olyan sokáig kell keleszteni és még melegen sem szabad megkóstolni... pedig úgy a legfinomabb!

rcCsxxHAodCdkjzlnI

od top bitcoin apps ⌂ @, uEUab4rh, Saturday 20 January 2018, 06:34 (pred 1005 dana) @ Tomislav M

Spent Nuclear Fuel will eventually be considered as asset. Not at current Uranium prices, but at some price in the future.Storage is an ideal option that makes the fuel available to the energy market in the future.As the inventory climbs, the development of reprocessing technologies and new reactor designs such as the Traveling Wave Reactor become economic necessities. Don't sell technology short. Don't bury fuel. The best business minds in the nuclear industry will solve this problem.

FPSGAxcdLUowI

od bitcoin return on investment ⌂ @, i3s08Hvld, Saturday 20 January 2018, 11:53 (pred 1005 dana) @ Tomislav M

belated happy birthday, girl!!! wish you all the best, tons of vintage dresses, shoes, bags, loads of tasty indian food, holidays in goa, great music, liters of delicious red wine, amazing festivals in the sun and lovelovelove...big hug from germanywardrobe experience

jpIectPyCPRW

od bitcoin machine for sale ⌂ @, 7eZDgBYJDfu, Saturday 20 January 2018, 15:41 (pred 1005 dana) @ Tomislav M

Well, the feast of Christ the King is coming up, maybe you should ask your priest for some good words on the Last Four Things for that one. Xena Catolica

mBpaFjfxlDwZCs

od what can bitcoin buy ⌂ @, gkt6xIHX, Saturday 20 January 2018, 18:17 (pred 1005 dana) @ Tomislav M

Und wieder wird ein User, der nicht der Meinung von 261 ist, angegangen. Kannst Du keine anderen Meinungen als “die Reihe ist toll” akzeptieren ? Oder haben es alle anderen nicht verstanden ?

KEMbABbRBG

od how to convert to bitcoin ⌂ @, oUVjZNRobK, Saturday 20 January 2018, 19:43 (pred 1005 dana) @ Tomislav M

As,aad baan ogumahad celini dhaman walalaha kaqaybqadanhayo barnamijkan,sidokale waxan sln sare slmi shukri ugas abdi borle o haday farintayda garayso aan leyahay nolow o nabada gal,sido kale tajir hee former Bbc sxbkay lilahi wan kusalmi,U codee: 1  1

BBuLSjMhEDi

od best wallet bitcoin ⌂ @, 6zJK8ePE4, Saturday 20 January 2018, 21:33 (pred 1005 dana) @ Tomislav M

I have been listening to the “Father knows best” radio programs that are in the public domain. I never watched this show in syndicate when I was a kid but I really enjoy the radio shows. Anyway, they started out being sponsered by Maxwell house, then postum (which is caffiene free and works on “coffee nevers”) and eventually was replaced by Sanka.

oavhTbYBxbJ

od india bitcoin ⌂ @, IsWNXXpITBJ, Saturday 20 January 2018, 21:41 (pred 1005 dana) @ Tomislav M

Assalaamu’alaikum I am an overseas Chinese speaker. I can’t really download two files which are the record of Muhammad s.a.w and Islamic principles and rites. I’m sorry have to trouble you, could you check the link or do you have other links? Other than these, they are ok. Thank you for the materials it’s helpful for our community here, Allah bless.

HINMUhSlnbGpekt

od circle bitcoin limit ⌂ @, ojgd4U0g, Saturday 20 January 2018, 23:13 (pred 1005 dana) @ Tomislav M

leidiana disse:Esse filme mostra que mesmo pessoas de dentro de favelas podem ser diferentes e criar ideais novas para as crianças e adolescentes que não tem oportunidades.Esse grupo do afroreggae foi criado com a intenção de da um objetivo na vida de um favelado.

PSQYqWIeuDXutnVjBW

od cost to mine bitcoin ⌂ @, BCjr7H3t, Sunday 21 January 2018, 00:07 (pred 1005 dana) @ Tomislav M

This doesn't eliminate the payday loan business, it just gives traditional banks an incentive to get into that business.Perhaps Senator Cabbage-Head should propose a law that allows banks to enforce collection of high interest-rate loans by breaking up to one knee-cap per customer per year. That will spare poor people the indignity of having to go to a loan-shark. They could offer numbers games too, in addition to CDs.

wbRilnuwQvtlhwPXfPR

od http://nycspineandpain.com/ ⌂ @, hMqzGVGob0M, Sunday 21 January 2018, 02:03 (pred 1004 dana) @ Tomislav M

Man these racists never take a day off. Hey guys, it is thanksgiving, shouldn't you be eating a turkey with your cousins (aka wives) and enjoying the day? :)

XjCMPGhanMtrRC

od how do you purchase bitcoin ⌂ @, DxvDokPzfnJ, Sunday 21 January 2018, 03:35 (pred 1004 dana) @ Tomislav M

Zensur ist keinesfalls gut. Aber ich kann mir vorstellen, dass etliche linksextreme Organisationen dort mitmachen und die Gutgläubigkeit der Bürger ausnutzen. Es wird ja gern übersehen, dass viele Aktionen gegen Rechts auch nur Aktionen von Links sind, und daher nicht viel mit Demokratie gemein haben.LG

SIBoVsbJJQLCyktXDU

od top bitcoin pools ⌂ @, Sc1Hapnj0W, Sunday 21 January 2018, 07:44 (pred 1004 dana) @ Tomislav M

As far as the “black” comments …. I’m sick of some in the news trying to be “politically correct” Listening to the news … they report ..“The Attacker was a male in his 20′s, dark hair and eyes, wearing blah, blah, blah …..?” Gee, sure seems to me that if they identified his race that might help. Don’t cha think?

tNZrpnwsSl

od http://nycspineandpain.com/ ⌂ @, AudWqq5FE, Sunday 21 January 2018, 16:00 (pred 1004 dana) @ Tomislav M

Confidence in a RM1 release has long since lapsed. I’ve owned a CT for three years and frankly all the cables and bodged HW interfaces are as much of a pain in the butt as the ancient ailing SW.I have since purchased a Powerbeam Pro and enjoy using Trainer Road, I look forward to controlling the resistance load remotely with Trainer Road and I’m excited about the cycleops SW too.The only thing I still use the CT for is SpinScan – and if someone can tell me of a third party app to do that with a Powerbeam Pro – then the CT will be going on e-Bay!

leBHqSYRleuOC

od bitcoin graphs ⌂ @, okx5RQedAJoQ, Sunday 21 January 2018, 17:11 (pred 1004 dana) @ Tomislav M

Never before in the history of American elections has the issue of a birth certificate been an issue. Neither have so many disrespected our President by calling him Mr. Obama. It’s deplorable.

HglMJrIjpykrrtKPWP

od bitcoin exchnage ⌂ @, ipBGN2eOB, Sunday 21 January 2018, 20:28 (pred 1004 dana) @ Tomislav M

Glory to God we willl win over all obstacle with the lLord and our enemies hate us and he try to kill us and use all methods to stop us our victorious march with peace and and with the LORD IN MANY THE ANGELS HOST TO HELP US ,THANKS AND BLESS,KEIJO SWEDEN

HsmowZbldTOJ

od http://nycspineandpain.com/ ⌂ @, bo1JyrBT, Sunday 21 January 2018, 23:37 (pred 1004 dana) @ Tomislav M

Ενα από τα καλύτερα επεισόδια του GarageBooks! Η φράση “Think before you click” ας γίνει το motto ολων μας!

TxMIgapPLsbcKuwZobXR

od 25 usd to bitcoin ⌂ @, 7GZd6E5C, Monday 22 January 2018, 01:21 (pred 1003 dana) @ Tomislav M

Simplemente…..perfecto, se me había desconfigurado todo usando el administrador de arranque, y ahora va de lujo , me ha costado encontrar una página como esta, pero no veas como te lo agradezco, de 10!! Gracias!!

ZkGhLwNxwdrmtOeN

od bitcoin profit calculator ⌂ @, FxSjpqixv20, Monday 22 January 2018, 10:08 (pred 1003 dana) @ Tomislav M

dit :Je me question sur le jugement de Manx.Si on était en 1950 et que tu avais fait un billet démontrant la perte de vitesse de l'industrie du charbon par rapport à 1900, je suis suûr qu'il aurait trouvé une logique tordue pour dire que c'est pas vrai.Dire que l'industrie pétrolière pert de son importante je ne vois pas comment on peut nier ça.  C'est juste la normal, comme le charbon a perdu de son importance.

ZHXQzcbIUzB

od 1000 bitcoins in euro ⌂ @, HYKnsjZY, Monday 22 January 2018, 10:57 (pred 1003 dana) @ Tomislav M

Este senador cuano fue 5 veces concejal de Bogotá fue elegido 5 veces mejor concejal de la capital, pero como eso no lo muestran los medios. Pero la gente se va por los “conocidos o mayorías “, es decir los que tienen gran $$$ para publicitar. Y las minorías las desprecian y son las que verdaderamente trabajan por el pueblo

CGJLjqBpmaKgewgf

od how to put money on bitcoin ⌂ @, diaTRingydeW, Monday 22 January 2018, 13:24 (pred 1003 dana) @ Tomislav M

dit :A J+3, pas de nouvelles de ma voiture. Reprogrammer un calculateur, c’est pas comme rebooter son PC ?Je suis en train de me dire que quand elle ne sera plus sous garantie, cette voiture va faire mal à mon porte-feuille. Je pense que je vais la revendre juste avant à un conducteur intrépide !Emmanuel n'a pas voté(e) pour cet article.

taBmTleparnWfyH

od how to use a bitcoin miner ⌂ @, TvVIg8Pgt4QX, Monday 22 January 2018, 13:48 (pred 1003 dana) @ Tomislav M

Hi Nora,well, I don’t read German but if I understand this is yournew born son?!!!?!this is sooooooo great news dear!!!!So Congratulationsdear, all the best and happiness – he is beautiful as his mom’.so good to hear such a good news like that – wish you allthe pleasure and excitement of motherhood ^_^so happy for both of you and for little RobinAll the Best & Love,Sagi DrorIsrael

BuSDjqtUnMIJR

od bitcoins to cad ⌂ @, oAa0o6gPr, Monday 22 January 2018, 17:03 (pred 1003 dana) @ Tomislav M

xxjonasluv8xxI love the Jonas Brothers so much. It hurts to see all of their fans before leave them for justin bieber. These boys are amazing! Oh well atleast now they know who their true fans are. Like me, i’ll always be here for the boys forever and always♥ their music brings back memories, it helped me thru so much, and it reminds me how much i love these boys. Even though they might not be popular, they’ll always be the best group of singers ever!i love the jonas brothers ♥

JXPUXEJZZMvG

od btc today ⌂ @, TNyROpkAGfM, Monday 22 January 2018, 18:00 (pred 1003 dana) @ Tomislav M

Hallo!Ich bin Celine Fotsa aus Kamerun. Meiner Meinung nach knüpft man die beste Freundschaft während der Kindheit an. Kinder handeln wie Engel...

IzcSjGEiUcL

od virwox bitcoin ⌂ @, RmZSidCL, Monday 22 January 2018, 21:47 (pred 1003 dana) @ Tomislav M

Ao meu ver parece apenas mais um filme de ação para promover o herói sem uma história bacana. Espero estar errada, pois pretendo assistir.

lVVTHMWHVD

od how to bitcoin works ⌂ @, f44VyjHcun, Tuesday 23 January 2018, 01:20 (pred 1002 dana) @ Tomislav M

Regina Maria Faria Gomes disse:Oi Denise excelente sua reflexão, me ajudou a repensar as minhas relações. Grata pela sua indignação e expressão da mesma. Na Luta.Abreijos feminista

mvnJhrNGLexKqHxcZ

od gdax btc withdrawal fee ⌂ @, SwJ1Czk0w5e, Tuesday 23 January 2018, 05:43 (pred 1002 dana) @ Tomislav M

these paper cutting is very beautiful, but as a wife of a fire fighter paper and candles don't go together. I would use the battery lights instead of a votive. Most of the calls my husband went on were started by candles.

NZFcRFUFIUqC

od bitcoin price rise ⌂ @, SmlP12nls7d, Tuesday 23 January 2018, 09:21 (pred 1002 dana) @ Tomislav M

I thought the word cat has only one ‘a’ Mr Denmore?Or are you suggesting he is a horse drawn vehicle?On LP I wouldn’t mind monderators removing the word used in all circumstances.The point about the intent of this new plan is well made though – even if it doesn’t get up the Liberals may inflict severe wounds on themselves trying to work out how to respond.

fjHFSxnwISwdTIWRQLMN

od getting bitcoin ⌂ @, f2TnAKEgef, Tuesday 23 January 2018, 10:17 (pred 1002 dana) @ Tomislav M

Very good post, I’m a huge believer in commenting on websites to help the blog creators know that they have added something of value to the world wide web!

XJCQRCsHQhfar

od how to farm for bitcoins ⌂ @, EKtZg0vS1cyl, Tuesday 23 January 2018, 13:46 (pred 1002 dana) @ Tomislav M

Já tinha referido esse problema do BCE. Não sei até que ponto poderia um corte nas taxas de juro agravar as pressões inflacionistas. Elas devem-se essencialmente À subida do preço dos produtos alimentares. Também é de atentar que a Espanha está a abrandar e é preciso começar a precaver esse iminente cenário de recessão. Mais uma vez voltamos ao problema do costume. A crise no imobiliário. Até que ponto não seria interessante uma entidade reguladora na área da construção pra evitar estes fenómenos, promovendo assim um crescimento sustentado e sustentável??

GUDUWyFBqN

od how effective is bitcoin mining ⌂ @, nJecqKCz5X, Tuesday 23 January 2018, 17:42 (pred 1002 dana) @ Tomislav M

Kävin ensimmäistä kertaa täällä lukemassa blogiasi. Aivan älyttömän mageeta, että olet tehnyt rohkean vedon ja näytät meille muillekin miten kilot saa kyytiä. WAU!

SQMQITQMXI

od mine bitcoin on laptop ⌂ @, QVPuvhczxIdd, Tuesday 23 January 2018, 21:58 (pred 1002 dana) @ Tomislav M

I saw it today and I was so tempted tempted tempted to buy it. But I didn’t.It was way on sale even!But I have been buying just SO MANY BOOKS lately.Hey, that would be a great name for a website…. So Many Books.[It's probably been done!]

GgfzNvxsrqkaJHZYgrKX

od http://nycspineandpain.com/ ⌂ @, 2w2owFt36, Wednesday 24 January 2018, 06:58 (pred 1001 dana) @ Tomislav M

Merhaba Mehmet Bey,Ubuntu’yu varsayılan ayarlarıyla kullandığınızı farzederek cevap verirsem, Nautilus dosya yöneticisini kurmanıza gerek yok, zaten sisteminizde mevcut. Grafik ortamda, sisteminizde bulunan herhangi bir klasörü açın, ÅŸu anda Nautilus içindesiniz. EÄŸer menüleri bulunduÄŸunuz pencere üzerinde göremiyorsanız, mouse imlecini ekranın sol üst köşesine getirin, Nautilus menüsünün görünür hale gelecektir.

KFzTWPZstAUBalVP

od btc dollar ⌂ @, YzXdOkYe, Wednesday 24 January 2018, 08:06 (pred 1001 dana) @ Tomislav M

The Sadie bedroom set is divine. I also love the sling. I did not have one for my 1st daughter but recently saw someone with one and would love to own it for my upcoming 2nd child. Thanks..

SqmucCuFbjsRty

od cheap bitcoin mining contracts ⌂ @, RpRwfBczHQf, Wednesday 24 January 2018, 09:36 (pred 1001 dana) @ Tomislav M

Mis máximos respetos al creador del “paquito el chocolatero” y mis más sinceras condolencias a los puristas del pasodoble.Sólo recordad aquello que alguien dijo una vez:“La potencia intelectual de un hombre se mide por la dosis de humor que es capaz de utilizar.”PD: Estoy componiendo un pasodoble con letra de poemas de MIguel Hernández y música de3l Maestro Oscar Esplá…eso sí que es culrura aklicantina y no los moros y cristianos de xixona

HPrxXFbRhengzGG

od bitcoin-for-us.com ⌂ @, Zu7NOkpY5, Wednesday 24 January 2018, 10:04 (pred 1001 dana) @ Tomislav M

I believe this is among the most vital info for me. And i am happy studying your article. However want to observation on few general issues, The site taste is perfect, the articles is in reality great . Just right process, cheers.

iSIhmTNqlKqJDDSYcG

od free btc mining ⌂ @, eyI2DTF72, Wednesday 24 January 2018, 11:48 (pred 1001 dana) @ Tomislav M

charly guess what! its all melting! stupid lake effect thingymajig (we live near lake michigan so effects the weather somehow)! sigh. what a great mood to be in on christmas eve.Kristin im sorry im not talking to you. me and charly are sharing snow stories."breathe......just breathe"-breathe (2 A.M.) by anna nalick

OrdYyLlwvwqPvJ

od http://chrissamstraining.com/ ⌂ @, 0DQiqByLC, Monday 05 February 2018, 15:31 (pred 989 dana) @ Tomislav M

Anonymous, le critiche educate sono sempre ben accette; gli insulti gratuiti no.Se hai qualcosa da obiettare, fallo civilmente. Diversamente cancellerò i tuoi commenti. L'ospitalità che offro non include il diritto di insultare gli altri. Ok eliminali. ricorda di eliminare anche quelli di andrew che mi ha insultato per primo.

txMLeVrDgcU

od btc vs ltc ⌂ @, EdLZxTwDSp, Monday 05 February 2018, 15:55 (pred 989 dana) @ Tomislav M

The personalized homepages were also convenient for clearing the homepages of videos and making them load faster......This is convenient for those wishing to search directly for what they need, visiting with a specific purpose in mind and not wanting any distractions or clutter.......

YUdqDArIKqkJhNInUntD

od how to make bitcoin miner ⌂ @, YK1VmXXV, Monday 05 February 2018, 17:03 (pred 989 dana) @ Tomislav M

when we spoke at the Con; I hope you’ll consider coming to your home area and attending the Wizard World Con in New Orleans at the end of November! Anyway; keep up the blogging!!! BIG HUGS TO YOU!!! <3

GsTjIOtmcQZOmdzLHW

od closest bitcoin atm ⌂ @, yAAvxExzN5k, Monday 05 February 2018, 20:51 (pred 989 dana) @ Tomislav M

A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing a little evaluation on this. And he in reality bought me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love studying additional on this topic. If potential, as you turn out to be experience, would you mind updating your weblog with extra particulars? It is actually very helpful for me. Huge thumb up for this weblog put up!

uKRWligMxmwEFZAqym

od bitcoin exchanges ⌂ @, kACWR3EihL, Tuesday 06 February 2018, 06:22 (pred 988 dana) @ Tomislav M

December 13, 2010 at 2:13 pm</a>Excellent post full of wisdom and truth. The quotes really drive home the points well.I&#8217;ve been a knower for large portions of my life but always had that learner side as well. My thirst for knowledge never allowed that to fade and the times I became more of a knower caused me to pay a higher price for the course. Like many others, experience has been the best teacher but we have to be open to the lessons to truly expand beyond our knowledge base.I enjoyed the post, Eric. Reply</a>

BbBoCmSoTj

od cash deposit localbitcoins ⌂ @, QjjjwVhrsyqV, Tuesday 06 February 2018, 10:25 (pred 988 dana) @ Tomislav M

Tenant compte que vous avez à lire tous les commentaires de votre blog, Corine, je crois que c&rsquo;est surtout nous qui devrions vous remercier pour votre indulgence…

YBgHLkHrXH

od bitcoin wallet india ⌂ @, Mi5IsPo6012, Tuesday 06 February 2018, 13:09 (pred 988 dana) @ Tomislav M

This is my first time i visit right here. I discovered so many entertaining stuff in your blog, particularly its discussion. From the tons of feedback in your articles, I guess I am not the only one obtaining every one of the satisfaction here! Keep up the great perform.

RENuChnsimfkgohYw

od bitcoin easy explanation ⌂ @, krsebixwOIk, Tuesday 06 February 2018, 14:12 (pred 988 dana) @ Tomislav M

This is one of those&#8230;we all know it works, but glad there was someone to do the research so we have proof it works&#8230;Just wish all business models were required to learn it in advance of job placement. Makes you scratch your head about whether the Soviets may have had something scientific behind their job placement testing. Makes you think&#8230;

wZHBcGckujjkwnwxPXSg

od best btc mining pool ⌂ @, g042CQ61V2M, Tuesday 06 February 2018, 17:55 (pred 988 dana) @ Tomislav M

Hi, I am new to blogs but have been involved in electrical engineering for over 15years now. Your post is good reading! Do I have to click a button or something to subscribe on this blog as I would like to check back now and then. All the best

byyavoWznsVJvxQ

od how to harvest bitcoins ⌂ @, lgk6c4PzH8EB, Tuesday 06 February 2018, 18:33 (pred 988 dana) @ Tomislav M

&middot; happy blog birthday!so i am interested in this recipe. i&#8217;ve never used coconut oil before, would any other oil work? also, instead of using sorghum or maple syrup, could i use honey or agave?

jliUEAgWyfnHnYPM

od bitcoin american express ⌂ @, 9jxtbiCwQr6, Tuesday 06 February 2018, 21:12 (pred 988 dana) @ Tomislav M

Conservative Hideout has put together a massive post, detailing the many different resources that show exactly what the left tried to do in the aftermath of the Arizona shooting. This is a very important post to read and share.

uReaVbeWLKjxAxrPR

od http://cherokeegc.com/ ⌂ @, 0sMhvW8pQmt, Wednesday 07 February 2018, 00:08 (pred 988 dana) @ Tomislav M

Iˇm now not sure the place you&#8217;re getting your info, but great topic. I needs to spend some time finding out much more or working out more. Thanks for wonderful info I was looking for this information for my mission.

ymjADejuQQHucIddror

od 1btc = usd ⌂ @, p8wpZVMx, Wednesday 07 February 2018, 05:48 (pred 987 dana) @ Tomislav M

Anton,I look at your training logs and wonder how you keep up with your calorie intake...would be curious to know what your favorite food staple has been to replenish.CJ

JYBOwZOHKkYRaLw

od bitcoin exchange paypal ⌂ @, BAYPYJxXn, Wednesday 07 February 2018, 06:24 (pred 987 dana) @ Tomislav M

Ik zie dat je wat moeite hebt met het aanbrengen van de mousse. Probeer misschien eens een stevige blendingbrush om hem aan te brengen, misschien gaat dat wat handiger

AUBuhMkEMdLAmi

od http://chrissamstraining.com/ ⌂ @, iAlmxz8kX, Wednesday 07 February 2018, 06:58 (pred 987 dana) @ Tomislav M

Going back to 1999 takes in at least three different board makeups. You can&#8217;t blame the current regime for that.I agree that the lack of progress is an outrage. But I would suggest that the high cost of lobbying is a result of the opposition to progress that comes from within. If Cambria would go to the approving agencies with a united voice the lobbying might not be necessary. The lobbyists are giving voice to the silent majority who are busy managing their own lives (and probably not reading this BB).

bkGVxkmsrgieOKMyZ

od viagra online ⌂ @, Bw3KtXMbey, Wednesday 07 February 2018, 08:21 (pred 987 dana) @ Tomislav M

Pues por la experiencia que yo tengo creo que todas las fotos que se suben son públicas, yo todavía no he encontrado forma de subirlas &#8220;privadas&#8221;. Para cuando te animes, ya tienes aquí una seguidora. Feliz semana para ti también

PHjWjHMRwL

od quick bitcoin buy ⌂ @, 84wB0kLC, Wednesday 07 February 2018, 12:13 (pred 987 dana) @ Tomislav M

Anonimo scrive:7 marzo 2010 alle 20:55</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Miracolo n. 42 Una vecchina paraplegica prega in ginocchio di fronte all&#8217;immagine di Woytila che si trova a Napoli, vicino alla Basilica di Santa Chiara, e chiede al futuro santo di potersene tornare a casa sulle proprie gambe. Terminata l&#8217;orazione, si volta .. et voilà &#8230; miracolo: le hanno rubato la carrozzella.Lector

rnrZmsOylyApp

od lightweight bitcoin client ⌂ @, qpItqFNhaGql, Wednesday 07 February 2018, 15:42 (pred 987 dana) @ Tomislav M

I have done this method with much success for years.I live at almost 6000 feet and I think it might be worth mentioning that you might want to take into account the temp water boils at your home. I need to keep my oven at 210F to 215F to make stock.I tried 200F once and all I had was turkey tea:)

mnxJwIHGawqjexIIIvXt

od usb bitcoin mining ⌂ @, 4sASCEuHXgY, Wednesday 07 February 2018, 17:22 (pred 987 dana) @ Tomislav M

Capisco applicazioni antispam e antipubblicità, ma perchè bloccare in toto javascript? Ormai grazie anche a frameworks come Mootools, JQuery, etc, è possibile fare cose veramente belle e funzionali per i siti, ma togliendo js si torna all&#39;html+css... E&#39; come avere la macchina con un superstereo e non accenderlo mai per non consumare troppa benzina!! O no?

ZyiDNrWppM

od bitcoin miner software windows 10 ⌂ @, l6vHeLNh, Wednesday 07 February 2018, 23:58 (pred 987 dana) @ Tomislav M

Niek zegt:Je zegt je tekst weg te halen wanneer iemand een reden weet waarom je slecht voelen een voordeel is, of kan zijn. Nou, een voordeel van je slecht voelen is dat je gedreven(er) word/bent iets te veranderen aan je situatie.Hoe klinkt dat?;-)

HvkLHUqhCgPYMlIXlv

od bitcoin server ⌂ @, PJ40arTWWVrl, Thursday 08 February 2018, 03:46 (pred 986 dana) @ Tomislav M

The Twitter application page will open. This really is very good if you’ve got several thousand followers, but as you get a lot more and a lot more the usefulness of this tool is downgraded.

QjlFwFtpAKObSQMi

od portefeuille bitcoin en ligne ⌂ @, nS2ItKaf, Thursday 08 February 2018, 06:49 (pred 986 dana) @ Tomislav M

A further issue is that video games are usually serious as the name indicated with the primary focus on mastering rather than fun. Although, we have an entertainment part to keep your children engaged, every single game is usually designed to focus on a specific skill set or programs, such as mathmatical or scientific research. Thanks for your article.

nHHIVDmvYX

od mining bitcoin gpu ⌂ @, HHI0H2iM2, Thursday 08 February 2018, 08:56 (pred 986 dana) @ Tomislav M

Jeg skrev dit navn som jeg så, sorry det var min fejl&#8230; Jeg ser både mail og jeres &#8221;dæknavn&#8221; og nogle gange kan man tage fejl.. Men det er ihvertfald ændret nu og endnu engang, det må du undskylde! Xoxo

bHHVxcgEDSKkQ

od purchase a bitcoin atm ⌂ @, yGVCIcgIdY7, Thursday 08 February 2018, 09:01 (pred 986 dana) @ Tomislav M

I see the accountability issue here as the problem. We should all be held accountable for our actions. The team should be accountable for there part of the project. Not only as a team but each individual to a team leader, who is accountable to the manager who is accountable for the completed project. Once everyone understands that it is of the utmost importance to keep the one you are accountable to well informed the issue will resolve itself.Brenda

onBbnAApjgDpQbjJCp

od eth wallet erstellen ⌂ @, rqRiMHRtn, Thursday 08 February 2018, 10:42 (pred 986 dana) @ Tomislav M

Wonderful beat ! I would like to apprentice even as you amend your web site, how could i subscribe for a blog website? The account helped me a applicable deal. I have been tiny bit acquainted of this your broadcast offered vibrant clear idea

bPeSwAxoXAt

od btc wallet windows ⌂ @, 5Htu9RCRWsjn, Thursday 08 February 2018, 13:11 (pred 986 dana) @ Tomislav M

Bare såvidt begynt jeg ...men jeg gleder meg allerede til neste bit..thihi..god påskeaften Petunia..kos deg..imorra er det slutt...kanskje ??

rUobHMnjvmAtnabz

od etherdelta ⌂ @, g7TT9AH19nR, Thursday 08 February 2018, 13:30 (pred 986 dana) @ Tomislav M

wonderful write-up&#8230;Immediately right after study several within the particular web site blogposts inside your web net web website currently, in inclusion to I must say i the identical to your overall approach with regards to creating virtually any type of blog. My spouse&#8230;

QIQAhFifhmS

od cloud mining free bitcoin ⌂ @, brCKwGYDj, Thursday 08 February 2018, 13:49 (pred 986 dana) @ Tomislav M

Es muy importante saber que expertos hablen de temas tan relevantes como en esta ocasión. Soy Maestro en Educación y me gustaria saber la importancia que tiene la lectura hoy en dia y por eso asistiré a este magno evento.Enhorabuena.

NODoHhpmekixnXKDmiHH

od bittrex erfahrungen 2017 ⌂ @, sXJlGPAieGz, Thursday 08 February 2018, 13:54 (pred 986 dana) @ Tomislav M

Jeff,Thank you for the countless hours dedicated to a product that has helped millions of users understand the traffic of their website(s) and the behavior of the visitors who created that traffic. We look forward to seeing how the Google Analytics team handles the loss of a valuable member as well as observing your own success beyond this milestone.Best regards

lqpHgCULPEYfl

od 1 bitcoin in euro 2016 ⌂ @, svl6fJ7apW, Thursday 08 February 2018, 14:37 (pred 986 dana) @ Tomislav M

Hello There. I found your blog using msn. That is a really smartly written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your helpful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

aRPlnGEyMAZABwUEgNmI

od bitcoin mining germany ⌂ @, CbQClWwBOG, Thursday 08 February 2018, 15:01 (pred 986 dana) @ Tomislav M

It&#8217;s actually largest man-made islandS. There are multiple Palm islands, not the mention the World Islands. The Burj Dubai (tallest building) is actually residential, which is awesome. The Burj Al Arab (the hotel) is the tallest and most exclusive/expensive/only-seven-star hotel in the world.Not bad for a place that 30 years ago had an industry that was based around fishing and pearl diving, huh?(I live in Dubai)

qZRuMetmytGZboxLcn

od fiat währung kaufen ⌂ @, wpVmrwLIkFE, Thursday 08 February 2018, 15:20 (pred 986 dana) @ Tomislav M

So I take it this isn&#8217;t an OTA update? I was hoping for one of those. Still, great to see that we are at least getting something, before Mango. Hopefully there will be many more small fixes.

vQnmjfSzyIk

od wallet ethereum android ⌂ @, irD3jUCFKd, Thursday 08 February 2018, 20:28 (pred 986 dana) @ Tomislav M

Wouw wat een mooie post heb je geplaatst,ik lees het met genot.Je wintervoorraad en al dat lekkers.Zelf ook nog een reehuid gelooid,prachtig hoorliefs Maria

dXwoTBGoTxiNY

od http://eurocoinkaufen.online/ ⌂ @, yoGAYxsPdDv, Thursday 08 February 2018, 21:52 (pred 986 dana) @ Tomislav M

If you&#8217;re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you&#8217;ll know which is right for you.

JiWfReOtqLtCvmvIuTG

od bitcoin transaktion dauert lange ⌂ @, DOPRQVYY, Friday 09 February 2018, 00:05 (pred 986 dana) @ Tomislav M

I live adn die by my planner, desk calendar (at school), and my lists. If I don&#039;t have all of these nothing would get done. I do use my phone sometimes, but just as a backup. I LOVE going to the school supply store (Knowledge Tree) because they give away big giant desk calendars for FREE!!!!! It is always my favorite things to do in the sumemr before school starts. []

XZmJRosBFUJvKXnXxOmd

od iota crypto wiki ⌂ @, o3FBMTZKgYRg, Friday 09 February 2018, 02:14 (pred 985 dana) @ Tomislav M

Hi Ben, interesting to see your mathematical mind at work on fundamental human values.I have a question about your idea of Reflection, which you characterize as &quot;appearance of the whole within the part.&quot; Were you to formalize this mathematically, would you emphasize the &quot;appearance&quot; aspect or the &quot;wholeness&quot; aspect? In other words, are you aiming for a kind of fractal self-similarity with this idea of reflection? Another way to ask this perhaps is, does the information content of the reflection equal that of the one that reflects?

xrAdyzYnCVriQN

od ether in euro tauschen ⌂ @, srroNCkHk9OU, Friday 09 February 2018, 04:00 (pred 985 dana) @ Tomislav M

I wake up with a positive attitude,knowing I made it this far,bounce out of bed and get beautiful to treat myself (my kids love it too),and get ready for family.When the family arrive,which is my favourite part,we have a feast with antipasti and smoked salmon.mmmm.A generous amount of wine and giggles later,I retire to a movie and smile about my day.That is my absolute treat.

bEjsMXqfasqdRItZard

od ethereum in euro kurs ⌂ @, nfMeOjFCE, Friday 09 February 2018, 06:36 (pred 985 dana) @ Tomislav M

I&#39;ve never been sure if they were supposed to look dead or completely nonexistent, but with Popeye&#39;s invisible paint so hard to come by, that&#39;s probably the closest they can get to &quot;not really there.&quot;

SKhEGOttloKjv

od bitcoin in € ⌂ @, JKiQ4xxuY, Friday 09 February 2018, 06:50 (pred 985 dana) @ Tomislav M

Oi Maryanne, parabéns pelo blog.Estou indo com meu marido para SF. Vamos ficar 5 dias. Você acha que é preciso alugar carro? A noite é melhor andar de táxi? Obrigada.

YmsQZjHGkiUHe

od poloniex lending risk ⌂ @, FlTFVvBdyF, Friday 09 February 2018, 08:10 (pred 985 dana) @ Tomislav M

When showing interest in other people ( the positive kind) or something they value it&#8217;s the fastet way there is to gain someone&#8217;s trust. A good choice of further reading could be Dale Carnegies &#8220;How to win friends and influence people&#8221; &#8211; Great topic Stefan.PS: I made an experience with a friend last week where we influence eachother by both positive and negative energy, and even though we know eachother and we know that its a playfield it very fast effected our behaviour and the way we see eachother !

lnaiiXYcab

od omisego kurs dollar ⌂ @, dMGx2EMF, Friday 09 February 2018, 10:21 (pred 985 dana) @ Tomislav M

Hey Rockson, enjoy your time in SF! If you are coming to NYC, let me know, I will tell you where to go for Singapore food and good kopi-o without Starbucks' price.Rock on Rockson!

qjlQYxUrZFchGiGgNB

od eth wallet download ⌂ @, LdAlDFPQD2, Friday 09 February 2018, 13:33 (pred 985 dana) @ Tomislav M

Je ne suis pas sûr que vous connaissiez la région. Il faudra beaucoup moins de temps pour se rendre à l’aéroport de NDDL de n&rsquo;importe quel point de Nantes (entre 15 minutes et 1/2 heure) qu&rsquo;un parisien met pour aller à Roissy ou Orly.

KqKGmnLhbmHaR

od bitcoin exchange rate euro chart ⌂ @, pZawaKjfUohi, Friday 09 February 2018, 19:30 (pred 985 dana) @ Tomislav M

Wow, good one for me right now. I love your writing. Seriously love it, and yes I know I am an obnoxious blog stalker, but actually, weirdly, I was behind on reading them! I just caught up today. Anyways, maybe I need to think on this one for a bit.Ashleigh

DqgfTFwELofwBeZHph

od kraken definition ⌂ @, XmgRByOWo1, Friday 09 February 2018, 20:24 (pred 985 dana) @ Tomislav M

 ( 2012.03.10 12:45 ) : After research just a few of the blog posts in your web site now, and I truly like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and will be checking again soon. Pls try my website as nicely and let me know what you think.

unAldSvgoPc

od tenx kurs bittrex ⌂ @, pSN5N9Cru, Friday 09 February 2018, 23:52 (pred 985 dana) @ Tomislav M

Ooooh that brushed up lovely, well worth your hard work.I have so many comments for your previous posts all saved up in my head to leave as soon as I have a chance. I just want you to know I am reading and loving each and every post, my silence is not an indicator of a lack of love but rather an indicator of my slackeryness - just so you know!Your blog is such a delicious treat, makes me so happy when there is a new post.Right, nuff of the lovey dovey, hurry up and get on with the next post. xxx

GIJjnPXxRfi

od ethereum währung wiki ⌂ @, C1MgXTPM, Saturday 10 February 2018, 02:17 (pred 984 dana) @ Tomislav M

jhaksi je reste en compte gratuit, et que j’achète toutes les restriction imposée, quelles sont les restriction que je ne pourrait pas enlever ? (celle qui demande obligatoirement un abonnement)La principale chose va concerner ce qui se débloque via les pass uniques/hebdomadaires : - zones litigieuses/zones de guerre&#8230; -&gt; limité à un nombre/semaine ou achat d&rsquo;1 pass hebdo- équipement du violet -&gt; autorisations pour l&rsquo;équiper- résurrection de terrain -&gt; pass pour 5 utilisations- laissez-passer de la flotte -&gt; pass à utilisation unique

ZzPexaPoDkIhhpqS

od zcash rechner euro ⌂ @, DpUK6nFiEqH8, Saturday 10 February 2018, 02:34 (pred 984 dana) @ Tomislav M

on rajin gile bro siap amik gamba kat ATM..hahadek kerana M2U, aku dah lupa apa rasa kad topup fizikal.. :tongue:.-= Spatt&#180;s last blog .. =-.

QvmGYAVniQ

od wie funktioniert bitcoin trading ⌂ @, qkeZDZUPh, Saturday 10 February 2018, 06:48 (pred 984 dana) @ Tomislav M

&#246;ncelikle vakit ayırıp sorunumla ilgilendiğiniz i&#231;in teşekk&#252;r ediyorumprojeyi .net 4.0 da oluşturdumDynMetaModel in createtable kısmıdave DynMetaTable ın createcolumn kısmında aldığımno suitable method found to override hatasındaki kodlar şu şekildeydiprotected override MetaColumn CreateColumn(ColumnProvider columnProvider)protected override MetaTable CreateTable(TableProvider provider)buralardali override kısımları virtual yaptığımda hata almadım ancak getlerdeki hata devam ediyor

uJFQbrlekMOABETBOL

od ether verkaufen kraken ⌂ @, wC5Jon816qp, Saturday 10 February 2018, 10:31 (pred 984 dana) @ Tomislav M

Nice post. I study something on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content material from different writers and follow a bit something from their blog.

jtxbqAwsZJ

od wie funktioniert bezahlen mit bitcoins ⌂ @, Z7TrKCvJ, Saturday 10 February 2018, 13:49 (pred 984 dana) @ Tomislav M

you were to busy to talk to me. Definition. He is a pussy and is scared to come out and see you. So yeah u r right. It&#8217;s easy to be a tough guy until you are confronted in real life.Oh well I wouldn&#8217;t of gotten any points for beating up an old guy.

iJfxrTJsKmqWeCAQqu

od bitconnect wallet sync ⌂ @, r0Wdd1UCH, Saturday 10 February 2018, 14:32 (pred 984 dana) @ Tomislav M

Sounds just like Springfield, doesn&#39;t it?&nbsp;&nbsp;A once healthy Village, how soon will Barrington HIlls&nbsp;President and Board&nbsp;be exposed and take responsibility? There should be money damages assessed against all of those responsible.

ePavdaduMAdZMdvaB

od free bitcoin wallet ⌂ @, fUdTBJdq7L90, Saturday 10 February 2018, 14:34 (pred 984 dana) @ Tomislav M

kinda liked what we wrote . it simply isn&#8217;t that simple to discover great stuff to read (you realize really READ and not simply experiencing it such as a zombie prior to going to another post to just ignore), so cheers man for not really wasting my own time within the god forsaken internet.

EhkQSrmNKPVqA

od electrum bitcoin wallet.dat ⌂ @, BOUg60aTS4j, Saturday 10 February 2018, 16:03 (pred 984 dana) @ Tomislav M

Das mit dem Notladegerät klingt gut &#8211; besser als ein Akku! Noch interessanter finde ich Notladegeräte mit Solarstrom &#8211; da meinte aber mal jemand, die bringen es einfach nicht. Das muss ich ja vielleicht auch mal testen Interessant auch, dass das mit dem Akku-Verbrauch und UMTS offenbar nicht am Gerät sondern am Betriebssystem liegt

QPeatZHnGJXUMZL

od bitcoin wallets ⌂ @, PEbtRjaf9Stu, Saturday 10 February 2018, 21:41 (pred 984 dana) @ Tomislav M

I&#39;m soooo incredibly excited for you and on the 26th, there&#39;s nothing I&#39;d rather be watching- will be positively glued to the TV and know you will be utterly fabulous. Can&#39;t wait and congrats again- so proud of you!!!

wytwPmNLvGGnecmg

od ethereum hardware wallet ⌂ @, 47Mk3NsEZ0ry, Saturday 10 February 2018, 22:24 (pred 984 dana) @ Tomislav M

This president and his administration are all about Potemkin Villages. Appearances, facades, &quot;The Picture of Dorian Gray.&quot; Underneath it all is a runny river of slime and putrid matter. This Chicago corruption and profound deception at every level is repugnant and ought to motivate every voter of honor to boot Obama, his czars, and cronies out of the Beltway in 2012. And when it comes to Eric Holder, the next photo issued of him ought to be a mugshot.

RXsBEklKGUeV

od bitcoin trading bot free ⌂ @, nURJu3f7Vjy, Sunday 11 February 2018, 00:24 (pred 984 dana) @ Tomislav M

por favor, estou precisando entrar em contato com cildo meireles, pois faremos uma homenagem a ele junto a caixa economica federal. tem algum contato, telefone, email que eu consiga entrar em contato com ele.muito obrigada

zPvBgqUcvWIdlMQ

od windows bitcoin miner ⌂ @, 14kpYDzvfGQB, Sunday 11 February 2018, 02:14 (pred 983 dana) @ Tomislav M

This is a great site over here. I think I&#8217;ll visit your website more if you post more of this kind of specific information. Thanks a lot for posting this information.

YzcrTVcLdNHGZqhjBX

od kfz versicherung vergleich ⌂ @, mpqtsG8rlyV, Sunday 11 February 2018, 04:15 (pred 983 dana) @ Tomislav M

Hello, Neat post. There&#8217;s an issue together with your web site in internet explorer, would check this? IE nonetheless is the marketplace leader and a large component to other folks will leave out your fantastic writing due to this problem.|

lICshycbhorqneYWCcKE

od http://villablanca.co/ ⌂ @, SkB4FLQ6R, Sunday 11 February 2018, 04:56 (pred 983 dana) @ Tomislav M

I just want to mention I&#8217;m new to blogs and certainly savored this blog site. Almost certainly I’m going to bookmark your website . You really come with very good posts. Bless you for sharing with us your blog site.

GvEuXnXsJdRHw

od pay token ledger ⌂ @, 7Oa8cKsih, Sunday 11 February 2018, 05:01 (pred 983 dana) @ Tomislav M

I&#8217;ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

KUjfHUvGMg

od euro entwicklung prognose 2016 ⌂ @, h42n2JvJI, Sunday 11 February 2018, 08:25 (pred 983 dana) @ Tomislav M

My favorite farmers market is right here in downtown Manhattan. What&#8217;s so cool about it is the low key neighborhood vibe that it has, even with fabulous fresh food from the local area in NJ and Long Island. Great fresh seafood, fabulous veggies..and it&#8217;s just around the corner from me! Twice a week I can load up on the freshest of all kinds of things. Whatever is in that week is what we eat..the way it should be. I love as things change through the season into the late fall. I own two French market baskets and I love using them!

woBeOOwEVQ

od 1 bitcoin to aud ⌂ @, U98GFHhwy, Sunday 11 February 2018, 10:12 (pred 983 dana) @ Tomislav M

I would never say never with respect to a divorced man serving as an elder. As a general rule I don&#8217;t think it is a good idea, but there may be exceptions. But I have seen biblical ignoramuses with zero teaching ability on their third marriages with upwards of a half dozen kids farmed out to the moms across the country. And they have the audacity to vie for power in the church. Symptomatic I am sure of why they couldn&#8217;t stay married.

wbngzCpzwrwYIiEe

od euro umrechnen in rubel ⌂ @, kGSJhHzgg0, Sunday 11 February 2018, 11:08 (pred 983 dana) @ Tomislav M

I really hope other visitors find your posting listed here as handy as I have. I operate a web site personally and would be pleased for you or the guests on your website to check out. Please feel free to search through my website like I have with yours and post a comment or two if you discover anything interesting. Thank you.

nELwOcPcPxKB

od altcoins kaufen eur ⌂ @, frqyVvVYntG, Sunday 11 February 2018, 12:38 (pred 983 dana) @ Tomislav M

Olá, estou com minha neta Jéssica de 16 anos com Linfoma de Hodgkin e será submetida à quimioterapia, sendo possível a perda da sua fertilidade.Como a renda familiar é muita baixa, e os pais separados, estamos buscando alternativas para a efetivação gratuíta deste procedimento.Informamos-lhes que residimos na cidade de Cruz Alta RS à 380Km da capital Porto Alegre.Gostariamos de informaçoes urgentes para realizar esse procedimento gratuítoDesde ja agradecemos sensibilizados Atenciosamente José Carlos Teloeken (vô da Jéssica)email: fone: (55) 96383243

zwecEOqPfesFL

od bcc kursentwicklung ⌂ @, nfwQMvvie6, Sunday 11 February 2018, 17:40 (pred 983 dana) @ Tomislav M

Thank you for a very informative blog. Where else could I get that type of information written in such a perfect means? I&#8217;ve a challenge that I&#8217;m simply now running on, and I&#8217;ve been on the look out for such info.

jVwnTcsmKyMclhyQE

od ether kurs dollar ⌂ @, 1VZf5did, Sunday 11 February 2018, 18:58 (pred 983 dana) @ Tomislav M

The authority is also facing legal challenges from those whose land the track will have to cross. Last week agricultural groups filed a major environmental lawsuit asking for a preliminary injunction to block construction. ===============================================I bet they would not be suing if they thought for an instant that the law would actually protect their property rights by demanding they get paid an adequate price.

htKsJyNhHr

od lohnt sich bitcoin noch ⌂ @, hbyN76cNK2, Sunday 11 February 2018, 21:51 (pred 983 dana) @ Tomislav M

You daughter is so lucky to have a Mom who is willing to follow her own instincts. You are absolutely right not all kids need the same amount of sleep and laying wide awake in a dark room for 3 hours sounds miserable. Sounds like the perfect time for her to enjoy some quiet time. Thanks for sharing your story.

VFQAOifUPrU

od was ist bitcoin fork ⌂ @, X5KPCL3mR, Monday 12 February 2018, 01:13 (pred 982 dana) @ Tomislav M

Salut, unde anume ai vazut pe site-ul HP ca iti poti comanda varianta cu taste iluminate? La scurt timp dupa ce mi-am cumparat envy-ul am aflat tot de pe net ca exista si modele cu backlit keyboard, doar ca nu am vazut asa ceva in RO. Tipii de la suport tehnic pentru HP Romania habar n-au de asa ceva.

XRPUGmiEGubDDc

od bitcoin händler deutschland ⌂ @, vpYbqi0RgI, Monday 12 February 2018, 02:33 (pred 982 dana) @ Tomislav M

before, a substantial part of the US voting public has been alienated from voting for Democrats becasue of liberal acceptance of homosexuality.These people have wound up supporting a party that eagerly enables Wall St looters and a dysfunctional healthcare system that costs twice what Britain has, and delivers poorer results.This is costing the country a lot.

bQXiiadgqSljbt

od bitcoin mining legal in canada ⌂ @, sXr7B4RYQTQ, Monday 12 February 2018, 06:17 (pred 982 dana) @ Tomislav M

Enhorabuena AS por el Concierto de las VELAS e favor del Congo. Muy buena asistencia y un ambiente muy solidario entre jóvenes y adultos. Que entre estos conciertos y pascueras y CDs y la voluntad&#8230; se va a conseguir el objetivo en favor de tantos necesitados del Congo. Adelante. Avelino.

EBYSiBjPXSlxcUn

od hoeveel is 284 dollar in euro ⌂ @, XmwswhdvJ4v6, Monday 12 February 2018, 07:07 (pred 982 dana) @ Tomislav M

Gracias por tus palabras Rafa, aunque solo pude saludarte un instante, espero que haya otras ocasiones como dice Saiza.A punto de acabarse, Feliz 14 de Abril.Dos cosas más:*Paquita es Martín, no Torres.*Adanero, no serás familia de Balbino Adanero?Un abrazo. Eva

JFyRTrICguuUgBbHeq

od krypto kurse fallen ⌂ @, h5l3iWHna5hS, Monday 12 February 2018, 07:23 (pred 982 dana) @ Tomislav M

Ahora ha quedado demostrado claramente quienes no quieren que acabe esto.Ni ETA,ni el PP,ni la AVT.Por si a alguno le quedaba alguna duda.Lo del PP roza el delirio.No quereis Libertad,hipócritas,lo único que quereis es mandar vosotros a consta de lo que sea.No en vano,el que tuvo,&#8221;retuvo&#8221;.

rWymTGrixkVxceLGIUm

od was ist eine bitcoin adresse ⌂ @, pAInUlo78gi, Monday 12 February 2018, 08:03 (pred 982 dana) @ Tomislav M

Sue, how does three in the top fifty compare to other teams. I kind of thought Ramos might rank up there too. I believe he&#8217;ll be one of the top catchers in the NL sooner than later.Just think, it wasn&#8217;t very long ago when the Nats had no one in that group.

FloixEAkuAS

od finanzierungsrechner immobilien ⌂ @, qtHDjpAlHEY, Thursday 19 April 2018, 05:19 (pred 916 dana) @ Tomislav M

Dette er en &#8220;logikk&#8221; av det virkelig makeløse slaget:1) Mor har kunnet jobbe deltid fordi far har forsørget henne&#8230;2) &#8230; og mor har dermed kunnet bruke mer tid på barna.3) Derfor skal mor fortsette å ha barna etter samlivsbrudd &#8230;4) &#8230; og far skal av den grunn fortsette å forsørge henne.Eier du ikke hverken skam eller anstendighet, menneske?

ZUJpCJjqOaKd

od http://privatkreditcom.info/ ⌂ @, OKpQzUm3dAaY, Wednesday 25 April 2018, 18:49 (pred 910 dana) @ Tomislav M

*cries* I am sorry you win! But really, in a way, you did come out a winner after all which is wonderful. I luv ya Joe, wait to see what you spit out next.

mZhrqUvOpdR

od immobilienkreditrechner ⌂ @, lbh29bkBL, Sunday 29 April 2018, 07:41 (pred 906 dana) @ Tomislav M

My West Highland White Terrier who is 10 has this really hard lump on her chest. My family will check with the vet but I am scared&#8230; will me and my family and I lose our dog! You can say things seriously because I am 17 tell me the truth and what kind of cancer our puppy has!!!

seeUZrhbZnXoRNRQ

od baufinanzierung vergleich ⌂ @, oFaP5HMuyV, Sunday 27 May 2018, 19:46 (pred 878 dana) @ Tomislav M

I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don&#8217;t know who you are but definitely you&#8217;re going to a famous blogger if you are not already Cheers!

bfXTisqIMECbBUfbntWs

od http://analyzator.site/3ho.org ⌂ @, GXiYmIWDU, Saturday 02 June 2018, 03:01 (pred 872 dana) @ Tomislav M

SteveRobertsMarch 28, 2011I have seen Raheem Sterling plays a few times and he look incrediable for his age. Think the FM2012 boys might have him spotted.

EBWCCQmJzYz

od http://analyzator.site/okap.ro ⌂ @, DOTENYTM6, Sunday 03 June 2018, 03:15 (pred 871 dana) @ Tomislav M

da&#8217; de e-rromania ce parere ai? 500 de mil de euro pt portalul destinat Rromaniei.Cel mai scump portal de informatie asupra unei tari este cel al USA &#8211; 1 mil de dolari.Dar noi suntem mai coiosi si alocam 500 de mil de euro!!!!!!Da-i dracu pe pensionari, pe bugetari, pe oameni in general.O sa stam toti acasa si o sa mancam din site-ul asta!

DazieiWYdtAeM

od http://analyzator.site/so.gd ⌂ @, TuI5PP5BWTKg, Monday 04 June 2018, 12:15 (pred 870 dana) @ Tomislav M

It is appropriate time to make some plans for the future and it&#8217;s time to be happy. I&#8217;ve read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or tips. Perhaps you can write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

oXfzWoyTOHPvwjnrzdzV

od viagra online australia cheap ⌂ @, TLNVrvOU, Saturday 07 July 2018, 21:49 (pred 837 dana) @ Tomislav M

Twitter: Itulah pasal. Pelik tiba-tiba masuk blog ni. Masa cek balik post blog popular tu baru sedar, ada keyword drama adam dan hawa. Jadi lepas ni harap orang tak salah masuk lagi. Naziman kongsi &#8230;

NcfPxImgPr

od vendita viagra generico nome ⌂ @, xP7lWpFgp, Sunday 08 July 2018, 04:01 (pred 836 dana) @ Tomislav M

Beste deelnemers, geniet van alles wat jullie zien en meemaken. Of dit nu voor de eerste keer is of weer opnieuw. Vertel het verder laat heel de omgeving weten wat dit met jou heeft gedaan. Op die wijze kan jij anderen motiveren, kan SHIB zijn werk voortzetten. groet Frans van de Stroet.

ZbgNjxZOYvrMwy

od sammenligne viagra Priser Norge ⌂ @, tcB8hmmgbnO, Sunday 08 July 2018, 08:03 (pred 836 dana) @ Tomislav M

kan..serius best menanda kertas jawapan&#8230;.saya tanda matematik jer&#8230;kalau boleh tolong, memang budak2 ni cikgu tolong..hihihi..dzuandiey recently posted..

DDDHTRHPuaDpwdxsPpWw

od viagra gel zijn ⌂ @, B2bnKgkP6, Sunday 08 July 2018, 15:35 (pred 836 dana) @ Tomislav M

Francisco AMX disse:O próprio SU-30 MKI Indiano deve ser mais capaz que qualquer Gripen um dia será, é a realidade, o negócio é Rafale! este sim terá chance contra um SU-35 Venezuelano&#8230;Acreditem amigos! um SU-27 modernizado a um padrão atual já supera a maioria dos modernos vetores em serviço hoje.. imagine uma versão atual deste vetor&#8230;RAFALE! este é o caminho, o resto é tapa-sol-com-penera!

MkfwNoZRvUYN

od Lloyds kjemiker online viagra ⌂ @, QAZfLQ6h, Sunday 08 July 2018, 20:07 (pred 836 dana) @ Tomislav M

Yum, looks good! :) I just discovered the GoGreen visp about a week ago, when making Princesstårta. I don&#8217;t know how I have missed it this far (I use the other GG products all the time), but I was really impressed by how well it worked, at least compared to the lousy soy whipped &#8220;cream&#8221; I had used before (with not-so-good results, to say the least).

xNUdfMVLEGAAAsB

od Viagra rx nätet ⌂ @, WOi01V4H8cC, Monday 09 July 2018, 15:30 (pred 835 dana) @ Tomislav M

I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I&#8217;ll go ahead and bookmark your site to come back in the future. Cheers

QUexCebTAI

od viagra billigt krem ⌂ @, YQO9QokN7, Monday 09 July 2018, 17:12 (pred 835 dana) @ Tomislav M

The opening to RAW was awesome. One of the better openings I can remember, and it succeeded in making me feel like, hey, maybe they do know what they are doing and things are gonna get better.I&#8217;m just not gonna hold my breath though&#8230;

QUexCebTAI

od Yuan ⌂ @, Wednesday 24 June 2020, 02:16 (pred 119 dana) @ viagra billigt krem

You’ll have remarked, a big heads up for publishing. Visit our website too.
href="https://yhn777.com"/ <a href="https://yhn777.com" target="_blank">카지노사이트</a>

QUexCebTAI

od joyce, Friday 09 October 2020, 08:32 (pred 12 dana) @ Yuan

Amazing content! Keep it up! Also, check out our website.
<a href="Https://yhn876.com" target="_blank">카지노사이트</a>
https://yhn876.com/ 카지노사이트

QUexCebTAI

od Trini @, Wednesday 14 October 2020, 08:43 (pred 7 dana) @ joyce

Spectacular work! It's worth every second of my time. This is a must read! Keep it up! Visit our website for more cool and interesting contents. Thanks! Have a great day ahead.

<a href="https://yhn777.com" ="_blank">카지노사이트</a>

https://yhn777.com 카지노사이트

RSS obavjest o temi
powered by my little forum